Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό

Νέο πρόβλημα στον Ολυμπιακό

Στον αέρα η συμμετοχή (και) του Μπουχαλάκη την Κυριακή

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί στο 2022, καθώς ήρθε ισόπαλος με 0-0 στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Σαν να μην έφτανε η απώλεια των δύο βαθμών για τους Ερυθρόλευκους, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να αποχωρεί τραυματίας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, με τον έλληνα μέσο να είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη.

Ο «Μπούχα» στην προσπάθειά του να σουτάρει χτύπησε το πόδι του στις τάπες ενός αντιπάλου του και έχει υποστεί κάκωση στον ταρσό του ποδιού του.

Ο τραυματισμός του διεθνούς μέσου ήρθε να προστεθεί στα ήδη πολλά προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκτός από τον Μπουχαλάκη, που η συμμετοχή του στο ματς με τους Αρκάδες θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα, ο Μαρτίνς έχει να διαχειριστεί και τον κοροναϊό, αλλά και το Κόπα Άφρικα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει εδώ και μερικές μέρες 4 κρούσματα κοροναϊού, παίκτες που απουσίαζαν από την αναμέτρηση με την Ελαφρά Ταξιαρχία και δεν προλαβαίνουν ούτε το ματς της Κυριακής, ενώ 5 ακόμη Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο Καμερούν, όπου έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες λόγω της επικείμενης έναρξης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Οι Σισέ, Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε, Γκάρι Ροντρίγκες και Ονιεκούρου δεν είναι στη διάθεση του Μαρτίνς και δε θα είναι για αρκετές μέρες, με τον πορτογάλο κόουτς να καλείται να έχει μετρημένες επιλογές.

Και αναμφίβολα μια πιθανή απουσία και του Μπουχαλάκη θα βάλει ακόμη πιο δύσκολα στον τεχνικό των Πειραιωτών ενόψει του ματς με τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024