Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίλαν – Ρόμα 3-1

Μίλαν – Ρόμα 3-1

Η Μίλαν ξεκίνησε νικηφόρα το 2022, επικράτησε με 3-1 της Ρόμα και πλησίασε στο -1 από την κορυφή και την Ίντερ

Το Scudetto ήταν και παραμένει ο μεγάλος της στόχος την φετινή χρονιά. Το κλείσιμο του 2021 δεν ήταν ιδανικό με μία ήττα (Νάπολι) και μία ισοπαλία (Ουντινέζε) και κόντρα στην Ρόμα δεν είχε άλλο περιθώριο για απώλειες βαθμών. Μπορεί να τα χρειάστηκε, άλλα έκανε ποδαρικό στο 2022 με νίκη.

Επικράτησε με 3-1 των Τζιαλορόσι στο Σαν Σίρο, και μείωσε την διαφορά στο -1 από την κορυφή και την συμπολίτισσα Ιντερ, η οποίο έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διπλό χτύπημα από την Μίλαν, μείωσε ο Ειμπραχαμ

Οι Ροσονέρι μπήκαν με σπασμένα φρένα στο παιχνίδι. Μέχρι το 20΄ είχαν προηγηθεί με 2-0 (Ζιρού 8΄, 17΄ Μεσσίας) και έδειχναν ότι το ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα μετατρεπόταν σε τυπική διαδικασία. Ωστόσο, κάθε ομάδα του Πορτογάλου τεχνικού είναι «πεισματάρα». Και η Ρόμα δεν αποτελεί εξαίρεση. Ανέβασε τις γραμμές της και μείωσε με τον Ειμπραχάμ σε 2-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ποδοσφαιρική πανδαισία το δεύτερο ημίχρονο

Όπως ήταν λογικό, το γκολ του Άγγλου επιθετικού έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Μίλαν και Ρόμα στο δεύτερο μέρος έδωσαν την δική τους παράσταση. Τα υπόλοιπα; Μπερδεύτηκαν στο φιλμ. Στο 51΄ ο Ντίαζ σημάδεψε το δοκάρι του Πατρίσιο. Στο 59’ ο Μενιάν έσωσε εντυπωσιακά μετά από συρτό σουτ του Έιμπραχαμ, ενώ στο 62’ ο τερματοφύλακας της Μίλαν πραγματοποίησε νέα απίθανη διπλή επέμβαση σε σουτ των Μχιταριάν και Ιμπάνιεθ.

Στο 74΄ η Ρόμα έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κάρσντορπ και ένα λεπτό αργότερα ο Φλορέντσι σημάδεψε και πάλι το δοκάρι του Πορτογάλου πορτιέρο. Ο ρυθμός ήταν εξουθενωτικός και το ενδιαφέρον στο παιχνίδι ήταν αμείωτο μέχρι το τέλος. Στο 82΄, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και σκόραρε με τον Λεάο, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο δείκτης του σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερος αν ο Ζλάταν δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα.

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (78’ Κόντι), Ερναντές, Γκάμπια, Καλουλού, Κρούνιτς (64’ Μπακαγιόκο), Σαλεμάκερς (64’ Λεάο), Τονάλι, Ζιρού (77’ Ιμπραΐμοβιτς), Ντίαθ (88′ Μαλντίνι), Μεσίας.

Ρόμα: Πατρίσιο, Κάρσντορπ, Σμόλινγκ, Βίνια (71’ Κριστάντε), Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Μχιταριάν, Βερετού (71′ Αφενά Γκιάν), Πελεγκρίνι (71’ Ελ Σααραουί), Τζανιόλο (85′ Τσαρλς Πέρεθ), Έιμπραχαμ (76’ Σομουρόντοβ)

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024