Φθιώτιδα – Μητέρα και κόρη χάθηκαν στο βουνό και κάηκε το αυτοκίνητό τους
Η μητέρα οδηγούσε το αυτοκίνητο της, μπερδεύτηκε, μπήκε σε δύσβατο δρόμο και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Το ατυχές της υπόθεσης μάλιστα δεν τελείωσε εκεί αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πήρε φωτιά και κάηκε.
Βγαλμένη από ταινία ήταν η περιπέτεια που βίωσαν το βράδυ της Τετάρτης στην Δυτική Φθιώτιδα μάνα και κορη.
Σύμφωνα με το lamianow, μία 51χρονη γυναίκα και η κόρη της 10 ετών, χάθηκαν μεταξύ Πτελέας και Λευκάδας στον Δήμο Μακρακώμης.
Η μητέρα οδηγούσε το αυτοκίνητο της, μπερδεύτηκε, μπήκε σε δύσβατο δρόμο και το όχημα ακινητοποιήθηκε. Το ατυχές της υπόθεσης μάλιστα δεν τελείωσε εκεί αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πήρε φωτιά και κάηκε.
Μετά από αρκετή ώρα και αφού η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει με τις αρχές μέσω του 112 εντοπίστηκε το στιγμα του κινητού τους και πυροσβέστες μαζί με πολίτες αλλά και αστυνομικούς, εντόπισαν τις δύο γυναίκες δίνοντας τέλος στην μεγάλη περιπέτεια που βίωσαν.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)