Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαγωγή επιχειρηματία - Αγωνία για όγδοη μέρα – Η υπόθεση του παρελθόντος που τρομάζει τις αρχές

Απαγωγή επιχειρηματία – Αγωνία για όγδοη μέρα – Η υπόθεση του παρελθόντος που τρομάζει τις αρχές

Δυσκολίες δημιουργεί η πολυήμερη σιωπή από την πλευρά των δραστών, που φαίνεται να τηρούν μια στάση αναμονής, θεωρώντας πιθανότατα ότι ο χώρος όπου κρατείται ο επιχειρηματίας δεν θα εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. και άρα έχουν τη δυνατότητα να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις

Οκτώ μέρες έχουν περάσει από την απαγωγή του 40χρονου επιχειρηματία στο Ντράφι, με την αγωνία για την τύχη του κορυφώνεται. Οι προσπάθειες των Αρχών για τον εντοπισμό των απαγωγέων και την απελευθέρωσή του συνεχίζονται.

Ωστόσο, δυσκολίες δημιουργεί η πολυήμερη σιωπή από την πλευρά των δραστών, που φαίνεται να τηρούν μια στάση αναμονής, θεωρώντας πιθανότατα ότι ο χώρος όπου κρατείται ο επιχειρηματίας δεν θα εντοπιστεί από την ΕΛ.ΑΣ. και άρα έχουν τη δυνατότητα να περιμένουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για δράστες που έχουν σχέση με συμμορίες των δυτικών προαστίων και στέκονται ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν ήταν κλεμμένα πριν από πολλούς μήνες, πιθανόν από μέλη της λεγόμενης μαφίας των Ρομά.

Ζητούμενο βέβαια είναι να βρουν πού ήταν κρυμμένα αυτά τα αυτοκίνητα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποια υπόθεση… προβληματίζει τις αρχές

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο τρόπος δράσης των απαγωγέων, τα λάθη που έκαναν και το ύψος των λύτρων -της τάξης του 1 εκατ. ευρώ- που ζήτησαν δείχνου την «μικρή οργάνωσή» τους.

Εκφράζουν όμως φόβους ότι ίσως αυτό είναι τελικά προβληματικό, ενώ θυμίζουν την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση απαγωγής του 17χρονου Μαρσελίνο το 1990.

Μάλιστα, εντοπίζονται όλο και περισσότερες ομοιότητες ανάμεσα στη συγκεκριμένη υπόθεση και την απαγωγή του επιχειρηματία.

Στην ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια «προβληματική κατάσταση» που έχει διαμορφωθεί, με την υπόθεση να έχει «τραβήξει» σε διάρκεια περισσότερο απ’ ότι αναμενόταν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024