Ο Χάρης Ρώμας έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του – Τι ανακοίνωσε ο ίδιος
Ο ηθοποιός μίλησε για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή του.
Ο Χάρης Ρώμα αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στο χωρισμό του μετά από διαφωνία για τον εμβολιασμό αλλά και στη νέα του σχέση.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για τον νέο έρωτα που έχει μπει στη ζωή του.
«Ήρθαμε σε διάσταση μεγάλη. Εγώ έχω κάποιες αρχές λόγω του ότι έχω σπουδάσει και ιατρική. Εγώ δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό πια, γιατί συνεχίσαμε και τις ζωές μας. Έχω καινούρια σχέση. Για μένα το εμβόλιο άνοιξε ένα χάσμα -10 χρόνια ήμασταν μαζί- το οποίο δεν θες να δεις. Εγώ νόμιζα ότι θα ήμασταν μαζί για πάντα. Όταν γιγαντώνονται τα πράγματα που δεν μας αρέσουν σε κάποιον, αισθάνεσαι ότι υπάρχει μια μεγάλη διάσταση. Δεν μπόρεσα να πείσω ιατρικά ότι αυτό είναι το σωστό και αυτό με σόκαρε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας .
Ο ηθοποιός έκανε και μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή. «Έτυχε η νέα σχέση. Θα δούμε πόσο θα πάει στην πορεία. Μένουμε και μαζί».
Όσον αφορά στον Γρηγόρη Πετράκο και τις τοποθετήσεις του, δήλωσε: «Ούτε θέλω να το συζητάω τώρα αυτό. Εδώ μιλάμε για χαμηλούς τόνους, δεν ήταν κάτι νοοτροπία Πετράκου, του άντρα της Θεοφανίας Παπαθωμά. Δεν ήταν αυτό που υπάρχει και μία ημιεπιστημονική κάλυψη για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα. Γιατί περί αυτού πρόκειται, έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Ακούω ότι έχει πολλά likes κι αυτός. Και το κοινό του να τον αποδέχεται σαν μία καινούρια επιστημονική μορφή που λύνει τα προβλήματα του κόσμου».
Δείτε το βίντεο
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
- Οι Στάρμερ και Στέρε φόρεσαν μπλούζες των εθνικών τους ομάδων στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ
- ΠΑΚΟΕ: Σε ποιες παραλίες να κολυμπήσετε «με ασφάλεια» από την Κόρινθο έως την Πάτρα
- Γιορτή σήμερα 8 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442