
Αθηνά Οικονομάκου – Οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό
Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφίζει τις όμορφες στιγμές που περνά με την οικογένεια της
Ξεκίνησαν τις εκδρομές η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος. Το αγαπημένο ζευγάρι αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο των εορτών και πραγματοποίησε μία απόδραση στον Παρνασσό, παρέα με τα παιδία του.
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τις όμορφες οικογενειακές στιγμές με φόντο το χιονισμένο τοπίο.
Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία από το χιονοδρομικό κέντρο αλλά και ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να κάνει σκι. «Hello 2022 ☃️ #mountainlife #skiing #Maximakos #winterwonderland #sunnyday» σημείωσε στη λεζάντα της πρώτης ανάρτησης.
Δείτε τις αναρτήσεις
- Ο Τραμπ παίζει στο Ιράν «με άδειο ρεζερβουάρ»
- Ο Νετανιάχου επιβεβαίωσε συνάντηση με Τραμπ, ενώ το Ιράν πλήττει αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο
- «Ουδεμία σχέση έχουμε» – Ο Χρήστος Θηβαίος για την εκδήλωση της Μαρίας Καρυστιανού στη Λάρισα
- Ηράκλειο: 22χρονη εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να μεταφέρει 19 κιλά κάνναβης
- Βασάλος- Βαρθολομάτου: Η επανασύνδεση και οι αγκαλιές στη Μύκονο
- Κόπα Άφρικα: Το CAS θα αποφασίσει αν ο τίτλος θα καταλήξει στη Σενεγάλη ή στο Μαρόκο



