Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρελή πορεία αυτοκινήτου πάνω στις γραμμές του μετρό σπέρνει τον τρόμο

Τρελή πορεία αυτοκινήτου πάνω στις γραμμές του μετρό σπέρνει τον τρόμο

Ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου δεν πήρε καλά μια στροφή και το όχημα βγήκε από τον δρόμο και έπεσε επάνω στις γραμμές του μετρό. Τότε ο οδηγός αποφάσισε να το οδηγήσει έτσι σαν τρένο.

Οι επιβάτες στον σταθμό του μετρό Topkapi, στην Κωνσταντινούπολη, περίμεναν να περάσουν τα λεπτά για να έρθει ο συρμός. Ξαφνικά από το πουθενά μέσα από τη σκοτεινή στοά ξεπετάχτηκε ένα ασημί αυτοκίνητο που ο οδηγός του, το οδηγούσε σαν να είναι τρένο επάνω στις γραμμές.

Όσοι περίμεναν το μετρό πετάχτηκαν πίσω τρομαγμένοι αφού δεν είχαν δει παρόμοιο θέαμα παρά μόνο στις ταινίες. Και ο οδηγός συνέχιζε ατάραχος την πορεία του σαν να μην υπήρχε αύριο σαν να έπρεπε να προλάβει κάτι, σαν να μην υπήρχε ο φόβος από την αντίθετη πλευρά να περάσει ο συρμός και να συγκρουστούν.

Συνέχισε την πορεία του

Αμέσως οι υπεύθυνοι του σταθμού που είδαν το περιστατικό από τις κάμερες ασφαλείας ενημέρωσαν το κέντρο κυκλοφορίας και σταμάτησε κάθε δρομολόγιο του μετρό. Λίγα μέτρα πιο κάτω τελικά το αυτοκίνητο κόλλησε στις γραμμές και ακινητοποιήθηκε.


Χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική προκειμένου να βγάλει το αυτοκίνητο από τις ράγες. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία για επικίνδυνη οδήγηση ενώ λίγα λεπτά αργότερα τα δρομολόγια λειτούργησαν κανονικά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024