
Εμβιλά – «Θα πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και ένταση»
Στα όσα έφταιξαν και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα στάθηκε μετά το ματς ο Γάλλος χαφ.
Περισσότερη αποφασιστικότητα και ένταση πρέπει να έχει στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τον Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος μίλησε στην Cosmote TV μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως παρά την γκέλα οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν τις λύσεις στα επόμενα ματς.
Όσα είπε ο Εμβιλά:
«Προσπαθήσαμε πολύ, αλλά δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να επιστρέψουμε στις νίκες στο επόμενο ματς. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα.
Θα κάνουμε τα πάντα, είμαστε Ολυμπιακός, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα και ένταση από ό,τι κάναμε σήμερα. Συμφωνώ με τον προπονητή μας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μπορεί να λείπουν οι Αφρικανοί, αλλά είμαστε μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ και πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις για να καλύψουμε κάθε κενό. Έχουμε ποιότητα και ποσότητα σε τέτοιο βαθμό, που δεν χωρά καμία δικαιολογία».
- Αθώοι οι τρεις νεαροί για την υπόθεση της διαπόμπευσης σε βάρος του πρώην Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα
- Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου Σχολικού Συγκροτήματος Γουβιών – Κοντοκαλίου
- Μια νύχτα μόνο: Όνειρα και αποκαλύψεις
- Οργισμένος Έρικ Κλάπτον: Αιφνιδιστιακή αποχώρηση από συναυλία μετά από επίθεση εις βάρος του
- Ηλιούπολη: «Άκουσα ένα μακρόσυρτο “αααα” και δυνατό κρότο» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την πτώση των δύο κοριτσιών

