Μαζί με το Βήμα της Κυριακής

Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί την Κυριακή, όπως πάντα, μαζί με το «ΒΗΜΑ», φιλοξενεί στο εξώφυλλό του την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Η κ. Μιχαηλίδου μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη μιλάει για τα ζητήματα της αναδοχής, της υιοθεσίας και της παιδικής προστασίας στη χώρα μας, ενώ περιγράφει το όραμά της για μια μεταϊδρυματική εποχή.

«Να βρούμε μια οικογένεια για κάθε παιδί» λέει η υφυπουργός. Το “BHMAGAZINO” φιλοξενεί επίσης ένα αφιέρωμα στις νεαρές ακτιβίστριες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αφύπνιση της ανθρωπότητας σχετικά με τους κινδύνους της κλιματικής αλλαγής.

Τίτλος του “Earth on fire”. Δύο «ιδιαίτερα» Μουσεία υπάρχουν στο λαμπερό Ντουμπάι τα οποία θεωρούνται από τα πλέον ενδιαφέροντα παγκοσμίως. Συνέντευξη της διεθνούς φήμης εικαστικού Μαρίνας Καρέλλα, σπάνιες συλλογές, ταξίδια σε ψαγμένους προορισμούς, εντυπωσιακές αποκλειστικότητες, θεαματικές φωτογραφήσεις. Το “BHMAGAZINO” μαγεύει, «ταξιδεύει», ενημερώνει όπως πάντα μοναδικά και αυτή την εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr