Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου, όπως ανακοινώθηκε μετά τον εντοπισμό αυξημένου αριθμού θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό πολλών εργαζομένων. Να θυμίσουμε πως την Κυριακή τελούνται στους 332 Δήμους της χώρας αλλά και τις 13 Περιφέρειες δια ζώσης οι αρχαιρεσίες ανάδειξης προεδρείων και μελών επιτροπών

Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022 οι Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και στο Πολύκεντρο του δήμου Πύργου

 Η απόφαση ελήφθη κατόπιν εισήγησης του δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, μετά τον εντοπισμό αυξημένου αριθμού θετικών κρουσμάτων στον κορωνοϊό πολλών εργαζομένων και συγγενικών προσώπων Α’ βαθμού τα οποία έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, κατόπιν και εγγράφου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμων Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Ζαχάρως, αποφάσισε ότι οι Υπηρεσίες δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή, ενώ έχει ήδη προγραμματιστεί και η πραγματοποίηση απολύμανσης σε όλα τα Τμήματα και στους κοινόχρηστους χώρους τόσο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου όσο και του Πολύκεντρου.

Φυσικά την Κυριακή 9 Ιανουαρίου διεξάγονται αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προεδρείων και μελών οικονομικών επιτροπών και επιτροπών ποιότητας ζωής και στους 332 δήμους της χώρας.

Και παρότι η ψηφοφορία όπως προβλέπεται είναι μυστική, η προσέλευση περίπου 11 χιλιάδων ανθρώπων δημιουργεί ανησυχία λόγω της μετάλλαξης του κοροναϊού. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν θα ήταν εφικτός άλλος τρόπος ψηφοφορίας, έστω και διαδικτυακά.Σε αυτή την περίπτωση φυσικά δεν θα μιλάμε για μυστική ψηφοφορία.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στις 13 Περιφέρειες της χώρας όπου θα αναδειχθούν κατόπιν εκλογών τα μέλη των προεδρείων των Περιφερειακών Συμβουλίων και της οικονομικής επιτροπής.

Σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την διαδικασία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr