Μητροπολίτης Κορίνθου κατά αντιεμβολιαστών – Παριστάνουν τους μεγάλους φιλοσόφους και οδηγούν τους ανθρώπους στο θάνατο
Σφοδρή επίθεση του Μητροπολίτη Κορίνθου Διονυσίου, με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου ιερέα, πατέρα τριών παιδιών
«Κάποιοι θέλουν να παριστάνουν τους μεγάλους γεροντάδες τους μεγάλους φιλοσόφους, παρασύρουν τους ανθρώπους και τους οδηγούν στο θάνατο» τόνισε ο Μητρόπολης Κορίνθου Διονύσιος εξαπολύοντας «δριμύ κατηγορώ» κατά των αντιεμβολιαστών για το θάνατο 49χρονου ιερέα από κοροναϊό.
Μιλώντας στον KorinthosTV.gr ο Μητροπολίτης Κορίνθου διερωτήθηκε «τώρα τι απολογία έχουν να δώσουν στο Θεό για το θάνατο αυτό του ανθρώπου και στα παιδιά του που τα άφησαν ορφανά;».
Αναφερόμενος στο έργο του ιερέα που απεβίωσε ανεμβολίαστος ο Μητροπολίτης διευκρίνισε ότι «δυστυχώς είχε τις αναστολές του στο να εμβολιαστεί ενώ δεν ήταν αντιεμβολιαστής, είχε το φόβο που ενσπείρουν κάποιοι χωρίς να σκέπτονται ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο κατά της ασθενείας αυτής… Δεν εμβολιάστηκε, νόσησε, μπήκε στο νοσοκομείο, ταλαιπωρήθηκε 1 μήνα, και τελικώς κατέληξε».
«Τραγική απώλεια, τον έλεγαν Βασίλειο και έφυγε το βράδυ της γιορτής του και στην ίδια ηλικία με τον Άγιο Βασίλειο, 49 μόλις ετών, αφήνοντας και 3 παιδιά τα οποία είναι σε μια κρίσιμη ηλικία».
Είναι δυνατόν, πρόσθεσε ο Μητροπολίτης, η ιατρική να δίνει λύσεις και εμείς να τις παραβλέπουμε και να λέμε «μην ακούτε και μας είπε ο διάβολος ότι εγώ τους σφραγίζω»; Και να παρασύρουν τους ανθρώπους; Ο διάβολος δεν λέει ποτέ αλήθεια. Ακούν το διάβολο και όχι την Ιερά Σύνοδο, τους πνευματικούς τους πατέρες και εν τέλει τους ιατρούς;, αναρωτήθηκε.
«Είναι σκοταδιστές και οπισθοδρομικοί και οι λύσεις που δίνουν οδηγούν στο θάνατο. Πολύ εύστοχο που είπε ένας Μητροπολίτης (σ.σ Ναυπάκτου) για ‘παρανοϊό’» πρόσθεσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.
O Δήμαρχος Κορίνθου Βασίλης Νανόπουλος δήλωσε ότι είχε αυξηθεί ο αριθμός των κρουσμάτων στο Δήμο Κορινθίων, κάνει και πάλι έκκληση στους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν.
- ΑΑΔΕ: Διαχειρίστρια δηλώνει άστεγη, αλλά διαμένει σε βίλα με πισίνα – «Λαβράκια» έβγαλαν οι έλεγχοι
- Γαλλία: Ένας 21χρονος αυτοκτόνησε – Η οικογένειά του ζητά ανεξάρτητη έρευνα, λέγοντας ότι ήταν θύμα ρατσισμού
- Κυψέλη: Ακαθόριστα τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
- Σε Live streaming η παρέλαση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ισπανίας
- «Σοσιαλισμός ή καθολικό εισόδημα» – Ο οικονομολόγος Νουριέλ Ρουμπινί βλέπει θετικά την ΑΙ
- James Arthur: Συναίσθημα και άρωμα brit pop στο Sani Festival
- Σοκάρουν οι εικόνες από το τραγικό τροχαίο με τρεις νεκρούς στον Κονιακό Φωκίδας
- Μητσοτάκης: Επιχείρηση τόνωσης του ηθικού των βουλευτών με επιλεκτική ανάγνωση της πραγματικότητας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και επίθεση στην αντιπολίτευση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442