Ολυμπιακός για Σεραφείδη – «Περνά δικαίως στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου»
Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Σεραφείδη.
Στη γειτονιά των αγγέλων βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης (4/1) ο Στέλιος Σεραφείδης.
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, με τον θάνατό του να βυθίζει στη θλίψη την οικογένεια της Ενωσης, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Αναλυτικά το μήνυμα των Πειραιωτών στα social media:
«Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Σεραφείδη, ενός αξιοσέβαστου και σημαντικού αντιπάλου στα γήπεδα με τα χρωματα της ΑΕΚ, ο οποίος περνά δικαίως στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Σεραφείδη, ενός αξιοσέβαστου και σημαντικού αντιπάλου στα γήπεδα με τα χρωματα της ΑΕΚ, ο οποίος περνά δικαίως στο πάνθεον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
— Olympiacos FC (46🏆) (@olympiacosfc) January 4, 2022
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
- H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Ο Λίαμ Νίσον συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για τη διαφθορά στη φαρμακοβιομηχανία και τον βαφτίζουν «αντιεμβολιαστή»



