Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάντερς – «Ευγνώμων που βρίσκομαι στο Λαύριο»

Σάντερς – «Ευγνώμων που βρίσκομαι στο Λαύριο»

Ανυπόμονος και έτοιμος να μπει στο παρκέ και να βοηθήσει την ομάδα εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος παίκτης του Λαυρίου, Κόρεϊ Σάντερς.

Mετά την αποχώρηση του Κάρτερ με προορισμό την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το Λαύριο προχώρησε στην ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής, αποκτώντας τον Κόρεϊ Σάντερς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου, ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ανυπόμονος και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάντερς: 

«Γεια σας φίλοι μου, είμαι ο Κόρεϊ Σάντερς. Απλά θέλω να πω ότι είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία. Ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι μέρος του Λαυρίου.

Ανυπομονώ να «παλέψω» με τους συμπαίκτες μου. Και, ξέρετε, μελέτησα το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ και ειδικά τα παιχνίδια του Champions League, ώστε να μπορέσουμε να μείνουμε «ζωντανοί» στον θεσμό.

Απλά θέλω να πω σε όλους να συντονιστείτε την Τετάρτη, ετοιμαζόμαστε για ένα μεγάλο παιχνίδι στην Ιταλία για το Basketball Champions League. Και θα είμαστε έτοιμοι, θα τα δώσουμε όλα για αυτό συντονιστείτε!
Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ!».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024