Τα πρόστιμα που έριξαν οι αρχές ήταν τσουχτερά αφού το σεξουαλικό όργιο παραβίαζε τους κανόνες για το συνωστισμό και την πανδημία. Σε ένα σπίτι είχαν συγκεντρωθεί 70 άτομα.

Μια παρέα Αμερικανών τουριστών είχε την ιδέα για να γιορτάσει τον ερχομό του 2022, να διοργανώσει ένα μεγάλο ερωτικό όργιο με 70 προσκεκλημένους σε ένα σπίτι που είχε νοικιάσει στην LIica d’Amun της Βαρκελώνης.

Ο χρόνος θα έμπαινε καλά για τους καλεσμένους αφού εκτός από φαγητά και ποτά (για τα διαλείμματα) η παρέα των Αμερικανών είχε προσκαλέσει με το αζημίωτο και πολλές ιερόδουλες που θα αναλάμβαναν το βάρος να διασκεδάσουν τον κόσμο στο πάρτι.

Όλα κυλούσαν στην εντέλεια το όργιο είχε αρχίσει, τα αίματα είχαν ανάψει, όμως η παρέα των Αμερικανών δεν είχε προβλέψει μια μικρή λεπτομέρεια η οποία τελικά αποδείχτηκε σημαντική για το πάρτι και για τους ίδιους.

Χτύπησαν λάθος πόρτα

Δυο από τους προσκεκλημένους πάνω στη φούρια τους να πάνε στο πάρτι, μπέρδεψαν τα σπίτια και άρχισαν να χτυπάνε επίμονα το κουδούνι ενός άλλου διαμερίσματος σε άλλον όροφο.

Ο ιδιοκτήτης τους είδε από το θυροτηλέφωνο, του ήταν άγνωστοι, φοβήθηκε και κάλεσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατέφτασε ένα περιπολικό. Οι δυο προσκεκλημένοι τα έχασαν και άρχισαν να λένε με κάθε λεπτομέρεια που γίνεται το πάρτι και πόσοι συμμετέχουν.

Αυτό όμως ήταν ενάντια στα περιοριστικά μέτρα για τον κοροναϊό και η αστυνομία έστησε μεγάλη επιχείρηση και μπήκε στο σπίτι των… οργίων. Όπως αναφέρει η El Mundo οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ήταν τουλάχιστον 70 άτομα γυμνά που συμμετείχαν στο όργιο χωρίς να υπάρχει καμία προφύλαξη για την εξάπλωση της πανδημίας.

Προσήχθησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον όργιο, μαζί με τους διοργανωτές οι οποίοι μάλιστα αποκάλυψαν πως ακόμη και ο ιδιοκτήτης που τους νοίκιασε το σπίτι, γνώριζε τι θα συμβεί και τους το νοίκιασε με την προϋπόθεση να περνούσε κάποια στιγμή και εκείνος το βράδυ από εκεί.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr