Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε φόρα ο Λαπόρτα – Αυτό είναι το επόμενο «μπαμ» της Μπαρτσελόνα

Πήρε φόρα ο Λαπόρτα – Αυτό είναι το επόμενο «μπαμ» της Μπαρτσελόνα

Η μεταγραφή του Φεράν Τόρες άνοιξε την… όρεξη στον ισχυρό άνδρα της Μπαρτσελόνα. Ποιον παίκτη τσεκάρουν οι «Μπλαουγκράνα».

«Δουλεύουμε σκληρά για να χτίσουμε μια κορυφαία ομάδα. Όλα είναι πιθανά αν κάνουμε τα πράγματα σωστά και είμαι βέβαιος πως θα τα κάνουμε. Το θέμα είναι πως κορυφαίοι παίκτες είναι θετικοί στο να έρθουν στην Μπαρτσελόνα και σίγουρα η ομάδα μας αποκαθιστά το στάτους της. Να είναι όλοι έτοιμοι, η Μπαρτσελόνα επέστρεψε», δήλωσε ο Ζουάν Λαπόρτα κατά την παρουσίαση του Φεράν Τόρες, δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση των «Μπλαουγκράνα».

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα έχει πάρει… φόρα και μετά την απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι, έβαλε στο… μάτι άλλον έναν παίκτη από την Premier League.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα σε Ισπανία και Αγγλία, οι Καταλανοί έχουν ψηλά στη λίστα τους για το καλοκαίρι τον Ναμπί Κεϊτά.

Ο 26χρονος παίκτης δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ, με την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει την κίνησή της.

Με το τέλος της εφετινής σεζόν, ο χαφ από την Γουινέα θα ψαχτεί για νέες ποδοσφαιρικές περιπέτειες, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μη δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του. Το συμβόλαιό του με τους «reds» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι άνθρωποι της Μπάρτσα ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση.

Θυμίζουμε, πως οι Καταλανοί εξετάζουν σοβαρά και την περίπτωση του Αλβάρο Μοράτα, ενώ μεγάλος στόχος της ομάδας του Τσάβι, φέρεται να είναι ο Χααλαντ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024