Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-1 – Πάρτι Σα και Ποντένσε στο «σπίτι» του Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 0-1 – Πάρτι Σα και Ποντένσε στο «σπίτι» του Ρονάλντο

Η Γουλβς πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» για την 21η αγωνιστική της Premier League – Στο βασικό σχήμα ο καθοριστικός Ζοσέ Σα που κράτησε όρθια την ομάδα του και ο ιδιαίτερα απειλητικός Ποντένσε.

Μια ιστορική νίκη πανηγύρισε η Γουλβς στο «Όλντ Τράφορντ», καθώς επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 21η αγωνιστική της Premier League και έφυγε με ένα σπουδαίο τρίποντο για πρώτη φορά μετά από το 1980.

Οι «Λύκοι» πήραν τη νίκη χάρη σε γκολ του Μουτίνιο στο 82′, ενώ στις καθυστερήσεις ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα (που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα), πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση σε φάουλ του Φερνάντες και κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία ανέβηκε στην 8η θέση με 28 βαθμούς.

Βασικός αγωνίστηκε και ένας άλλος πρώην «Ερυθρόλευκος», ο Ποντένσε, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα κινητικός και δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στους αμυντικούς της Μάντσεστερ.

Πρώτη ήττα με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο για τη Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στην 7η θέση με 31 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με το… πόδι στο γκάζι και έχασαν δύο ευκαιρίες στο 12′, με τον Ντε Χέα να αποκρούει κατά σειρά τις προσπάθειες του Ποντένσε και του Νέβες. Ο τερματοφύλακας της Γιουνάιτεντ δήλωσε ξανά το παρών στο 19′ με νέα απόκρουση σε σουτ του Σεμέδο, ενώ και στο 25′ μπλόκαρε το σουτ του Ποντένσε.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 27′, με τον Σα να μην δυσκολεύεται στο σουτ του Ρονάλντο, με τη Γουλβς να δημιουργεί νέα ευκαιρία ένα λεπτό αργότερα, αλλά ο Χιμένες δεν βρήκε στόχο.

Η Γιουνάιτεντ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, ιδίως από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι ο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της ομάδας του και λίγο έλειψε να σκοράρει στο 67′, αλλά από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σα.

Στο 68′ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με κοντινή κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πορτογάλος επιχείρησε να νικήσει τον Σα από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Γουλβς έφτασε κοντά στο γκολ στο 75′, με τον Σαΐς να εκτελεί απευθείας το φάουλ και να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάτι του Ντε Χέα. Οι Λύκοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στο 82′. Ο Τραορέ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα της Γιουνάιτεντ δεν απομάκρυνε σωστά και ο Μουτίνιο με ωραίο σουτ νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0 της Γουλβς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Βαράν, Σο, Γουάν Μπισάκα (84’ Ελάνγκα), Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Σάντσο (76’ Ράσφορντ), Γκρίνγουντ (60’ Μπρούνο), Ρονάλντο, Καβάνι.

Γουλβς: Σα, Μάρσαλ, Κόαντι, Σεμέδο, Κίλμαν, Μουτίνιο, Σάις, Νέβες, Ποντένσε (88’ Ντεντόνκερ), Τρινκάο (66’ Τραορέ), Χιμένες (81’ Φάμπιο Σίλβα).

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024