Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ραδιομαραθώνιος του The Mappes Show στο My Radio 104,6

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ραδιομαραθώνιος του The Mappes Show στο My Radio 104,6

Από τις 17 έως και τις 23 Δεκεμβρίου, οι Mappes, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου και Σταμάτης Din Dan Done, μαζί με τη Βασιλική Μπαρδάνη στην επιμέλεια του ήχου, έκαναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια on the road ραδιοφωνική εκπομπή σε δύο αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Οι Mappes και ο My Radio 104,6, φέτος τις γιορτές, ήρθαν εκείνοι σε εμάς για πρώτη φορά και έσπασαν κάθε ρεκόρ! Ο on the road ραδιομαραθώνιος του «The Mappes Show» στον My Radio 104,6 γύρισε όλη την Αθήνα και συγκέντρωσε €28.352 για τα Γενναία Παιδιά με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ.

Από τις 17 έως και τις 23 Δεκεμβρίου, οι Mappes, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Ιωάννα Λαΐου και Σταμάτης Din Dan Done, μαζί με τη Βασιλική Μπαρδάνη στην επιμέλεια του ήχου, έκαναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια on the road ραδιοφωνική εκπομπή σε δύο αυτοκινούμενα τροχόσπιτα. Για 154 ώρες, χωρίς διακοπή, οι Mappes «όργωσαν» τους δρόμους της πόλης και διανυκτέρευσαν στις μεγάλες πλατείες της, παίζοντας τις δικές μας αφιερώσεις και συναντώντας καλλιτέχνες, αθλητές, δημοσιογράφους και πολιτικούς, που στήριξαν με την παρουσία τους τον ραδιομαραθώνιο και την ΕΛΕΠΑΠ. Τα έσοδα από τον ραδιομαραθώνιο θα αξιοποιηθούν σε θεραπείες αποκατάστασης για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Την πρώτη μέρα, οι Mappes μετακινήθηκαν από τον Πειραιά στο Γκάζι και συνάντησαν τον Αντώνη Ρέμο έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο πρώτος καλλιτέχνης που συμμετείχε στον ραδιομαραθώνιο, επιβιβάστηκε στο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και μίλησε στον αέρα του My Radio 104,6. Την τελευταία μέρα, οι Mappes στάθμευσαν στην πλατεία Κοτζιά και υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Στον ραδιομαραθώνιο του «The Mappes Show» και του My Radio 104,6 έδωσαν το παρών με σειρά εμφάνισης οι εξής: Στέφανος Ντούσκος, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Φουντούλης, Σία Κοσσιώνη, Γιώργος Γεροντιδάκης, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Πλούταρχος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Κακοσαίος, Μάριος Καπότσης, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Αντωνία Καούρη, Ηλίας Μπόγδανος, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Τεργιάκης, Γιώργος Σαμπάνης, Ελευθερία Ελευθερίου, Βαγγέλης Λιάκος, Χρήστος Χολίδης, Πέτρος Ιακωβίδης, Ηλίας Βρεττός, Λευτέρης Πανταζής, Μαντώ, Κατερίνα Λιόλιου, Demy, Νατάσα Θεοδωρίδου (σε live σύνδεση με την εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη), Θοδωρής Φέρρης, Δημήτρης Ταταράκης, Γιώργος Λιβάνης, Γιώργος Λιάγκας, Josephine, Χριστίνα Σάλτη, Έλλη Κοκκίνου, Δώρα Αναγνωστοπούλου, Κατερίνα Παναγοπούλου, Ανθή Βούλγαρη, Λένα Ζευγαρά, Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Μπακογιάννης, Κωνσταντίνος Παντελίδης, Ιάσωνας Μανδηλάς.

Κατά τη διάρκεια του ραδιομαραθωνίου του «The Mappes Show» πραγματοποιούνταν live συνδέσεις με τις ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA, «Ελένη», «MEGA Καλημέρα» και «Χαμογέλα και πάλι».

Οι Mappes και ο My Radio 104,6 ευχαριστούν θερμά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την UPGR8, που διέθεσαν το συλλεκτικό t-shirt των Milwaukee Bucks για την κατάκτηση του NBA, ώστε να ενισχύσουν τη δράση της ΕΛΕΠΑΠ.

Ευχαριστούν επίσης θερμά την Πρόεδρο της ΕΛΕΠΑΠ, Δρ. Ελένη Ν. Σκουτέλη, καθώς και όλους τους συνεργάτες του Ιδρύματος, που ενίσχυσαν τον ραδιομαραθώνιο με τις συγκινητικές μαρτυρίες τους.

Η ΕΛΕΠΑΠ, για πάνω 84 χρόνια, έχει στηρίξει με 6 Κέντρα σε όλη την Ελλάδα περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, προσφέροντας παράλληλα στήριξη στις οικογένειές τους.

www.myradio1046.fm

Instagram: @myradio1046fm

Facebook: My Radio 104,6 fm

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024