
Spider-Man – Συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box-office
Τον σούπερ ήρωα στην ταινία Spider-Man: No Way Home ενσαρκώνει ο βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ.
Η ταινία Spider-Man: No Way Home, το τελευταίο έργο με τις περιπέτειες του ανθρώπου – αράχνη, παραμένει στην κορυφή του box office της Βόρειας Αμερικής συγκεντρώνοντας εισπράξεις 52,7 εκατομμυρίων δολαρίων το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σήμερα από το Exhibitor Relations, εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.
Προσέφερε ανάσα
Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία.
Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ κατόπιν Αντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.
«Τραγούδα! 2»
Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα! 2» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής- Σαββάτου.
Η τρίτη στην κατάταξη Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα βρίσκεται πολύ πίσω, με μόλις 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Ομάδα διαχείρισης κρίσεων στην ΕΕ για σπάνιες γαίες – Κλιμάκωση με Κίνα
- Ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη Μάρω Κοντού: «Μπροστά στην άδεια καρέκλα σου, ένα ποτήρι ουίσκι κι ένα τσιγάρο»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Οδύσσεια: Το ένα πράγμα που δεν πρόκειται να κάνει ξανά ο Ματ Ντέιμον
- Κύπρος: Επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες 27 έως 29 Ιουλίου – Στο πλαίσιο της αποστολής Καλών Υπηρεσιών

