Μια υπόθεση που δεν συναντάς συχνά έγινε γνωστή στον Πειραιά. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, συγκεκριμένα δύο μέρες πριν, μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία την 31χρονη αδερφή της για σεξουαλική επίθεση.
Η 20χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι η 31χρονη αδερφή της την θώπευσε ενώ η ίδια κοιμόταν. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Η αδερφή της ξεκίνησε να της επιτίθεται σεξουαλικά, σύμφωνα με την καταγγελία, από τον περασμένο Ιούνιο.
Σύμφωνα με το Star, η 20χρονη μετέβη στις 13:00 το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και κατέθεσε ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων της ίδιας της αδερφής της.
To περιστατικό που ανάγκασε τη νεαρή κοπέλα να κάνει την καταγγελία συνέβη στις 19 Δεκεμβρίου, όταν η κατά 11 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, της επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στο δωμάτιό της, θωπεύοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα.
Η κοπέλα δεν άντεξε και τελικά αποφάσισε στις 30 Δεκεμβρίου 2021 να περάσει το κατώφλι του τοπικού τμήματος περιοχής του Πειραιά και να καταγγείλει την αδερφή της.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων