Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμος Μυκόνου κατέβαλλε 80.000 ευρώ επίδομα στους γιατρούς του Κέντρου Υγείας

Ο Δήμος Μυκόνου κατέβαλλε 80.000 ευρώ επίδομα στους γιατρούς του Κέντρου Υγείας

Ο Δήμος Μυκόνου, συνεχίζει για 7η συνεχόμενη χρονιά την επιδοματική του πολιτική για τους γιατρούς που εργάζονται στο Κέντρο Υγείας του νησιού και αφορά την στέγαση και την σίτιση τους

Ο Δήμος Μυκόνου για έβδομη συνεχή χρονιά και με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής κατέβαλλε το ποσό των 80.000 ευρώ για τους ιατρούς του Κέντρου Υγείας. Η καταβολή του ανωτέρου ποσού αποτελεί επίδομα για την κάλυψη των δαπανών διαμονής και σίτισης των υπηρετούντων υγειονομικών στο Κ.Υ, Μυκόνου.

Την οικονομική ενίσχυση έλαβαν συνολικά 16 ιατροί επικουρικοί και ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου, για όλη τη διάρκεια της συμβάσης η της θητείας τους.

Ενδεικτικά, το ετήσιο βοήθημα που χορηγήθηκε στους επικουρικούς γιατρούς είναι 11.000 ευρώ. Το υπόλοιπο ποσό διανεμήθηκε στους αγροτικούς γιατρούς, ανάλογα με τον πραγματικό χρόνο υπηρεσίας τους.

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, τόνισε:

«Η ουσιαστική και διαχρονική στήριξη του Κέντρου Υγείας, αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί διαχρονική επιλογή της Δημοτικής μας Αρχής.

Στο πλαίσιο αυτό, για άλλη μια χρονιά και με αποκλειστικά δημοτικούς πόρους στηρίζουμε έμπρακτα το ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό, που ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια δίνει στην κυριολεξία και την ψυχή του για να αντιμετωπίσει – πέραν των καθιερωμένων καθηκόντων του – τις συνέπειες μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης.

Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, αλλά και κοινωνική ανάγκη η συνεχής στήριξη του Κέντρου Υγείας με κάθε δυνατό μέσο και τρόπο.»

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024