Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι φίλαθλοι της Κρίσταλ Πάλας αποχαιρέτησαν οπαδό του Πανιωνίου

Οι φίλαθλοι της Κρίσταλ Πάλας αποχαιρέτησαν οπαδό του Πανιωνίου

Οι φίλαθλοι της Κρίσταλ Πάλας είπαν το δικό τους ξεχωριστό αντίο στον οπαδό του Πανιωνίου ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Σε μια πολύ ξεχωριστή κίνηση προχώρησαν οι φίλαθλοι της Κρίσταλ Πάλας κατά την διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στην Γουέστ Χαμ. Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί των «αετών» είπαν το δικό τους αντίο σε έναν από τους παλαιότερους «Πάνθηρες» του Πανιωνίου, τον Μάνο Τσελεμεντέ, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ηλικία μόλις 56 χρόνων.

Οι Holmsdale Fanatics Ultras της Πάλας (που είναι αδελφοποιημένοι με τους «Πάνθηρες» του Πανιωνίου και μάλιστα από κοινού στηρίζουν την ανδρική ομάδα βόλεϊ του «κυανέρυθρου» συλλόγου) ύψωσαν πανό που έγραφε «RIP MANOS», ενώ δίπλα κυμάτιζε η σημαία των «Πανθήρων».

Με την σειρά τους και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου αποχαιρέτησαν τον δικό του άνθρωπο με την ανακοίνωση τους να αναφέρει:

«Πικρό ποτήρι μας έδωσες ρε Μάνο… Μεγάλη μαχαιριά. Καλό ταξίδι, μάγκα Τσε», ενώ και η Original 21 τον αποχαιρέτησε σε ανάρτηση με τη φωτογραφία του εκλιπόντος λέγοντας:

«ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει βαθιά και κυρίως ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα σου, να μην προσδοκάς προσωπικά οφέλη από αυτή τη σχέση.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει να θυσιάζεις ατελείωτες προσωπικές, επαγγελματικές ακόμα και οικογενειακές στιγμές για να είσαι δίπλα στην ομάδα που αγαπάς, δίπλα στην οπαδική σου οικογένεια, όπου χρειάζεται.

ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει να είσαι μπροστά και απέναντι σε κάθε μορφής αδικία, αλληλέγγυος σε οποιονδήποτε έχει πραγματικά ανάγκη. ΟΠΑΔΟΣ σημαίνει φωνή, καπνογόνα, γήπεδο, εκδρομές, δρόμος…

Ο Μάνος έφυγε ξημερώματα πρωτοχρονιάς για το μεγάλο ταξίδι. Δεν υποστήριζε την ΑΕΚ, ήταν Πανιώνιος, δεν ανήκε στην οικογένεια της ORIGINAL, ήταν Πάνθηρας.

Ο Μάνος όμως ήταν ένας γνήσιος ΟΠΑΔΟΣ.

Καλό ταξίδι Μάνο, συλλυπητήρια στην οικογένεια, συλλυπητήρια στους Πάνθηρες.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024