Ντουμπάι – Ρεβεγιόν από εκατοντάδες Έλληνες μετά τα νέα μέτρα
Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνες με την απαιτούμενη οικονομική δυνατότητα επισκέπτονται το Ντουμπάι προκειμένου να γιορτάσουν χωρίς περιορισμούς
Το Ντουμπάι παραμένει δημοφιλής προορισμός για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να το επισκεφθούν για να κάνουν Ρεβεγιόν. Έτσι και φέτος μετά την λήψη περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας, με την εστίαση και τα κέντρα διασκέδασης στην Ελλάδα να παραμένουν στο mute και να λειτουργούν μόνο μέχρι τις 02.00, εκατοντάδες είναι αυτοί που έκλεισαν τραπέζι στο Ντουμπάι.
«Η αλήθεια είναι ότι είχα πάρα πολλά τηλεφωνήματα και από συναδέλφους djs οι οποίοι έψαχναν γιατί εδώ ακυρώνονταν όλα τα events.. είχα κ πολλούς φίλους κ γνωστούς που ήθελαν να τους βρω διαμονή», δήλωσε η Άντζελα Παντέλη, εργαζόμενη ως DJ στο Ντουμπάι
Αρκετοί Έλληνες που έχουν την οικονομική άνεση κατάφεραν να κλείσουν διαμονή και ρεβεγιόν, έστω και τελευταία στιγμή.
Η τιμή για το Ρεβεγιόν
Κατά μέσο όρο το άτομο θα πληρώσει από 800 μέχρι και 1500 ευρώ για το αποψινό ρεβεγιόν. Πληροφορίες του ΣΚΑΙ θέλουν σε ελληνικό δημοφιλές εστιατόριο να φτάνει και τις 5.000€ η θέση στο πρώτο τραπέζι.
Με τον εμβολιασμό στα Εμιράτα να αγγίζει το 100%, ο μόνος περιορισμός που υπάρχει στους πολίτες είναι να φορούν μάσκες στους δρόμους. Γι’ αυτό και χιλιάδες τουρίστες έχουν επιλέξει το Ντουμπάι για την αλλαγή του χρόνου.
«Είναι λόγω της έκθεσης (Expo) φέτος που γίνεται, είναι απ’ όλες τις χώρες επισκέπτες και ειδικά για γιορτές έχει μεγάλη προσέλκυση κόσμου και τουρισμού. Έχουν προγραμματιστεί κάποια ρεβεγιόν και κάποια event μεγάλα, αλλά σίγουρα με κριτήρια και παρεμβάσεις της κυβέρνησης να τηρηθούν κάποια μέτρα σωστά, καθιστοί, με αποστάσεις.», δήλωσε ο DJ στο Ντουμπάι.
- Θα καταφέρει η «Ενεργή Μάχη» να κερδίσει το στοίχημα της πρόληψης των πυρκαγιών;
- Ο αναθεωρητισμός Τραμπ και οι τρεις επιλογές της Ευρώπης
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Η σύζυγός του κατέθεσε επιστολή στήριξης παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Ξεφουσκώνει το πρόγραμμα «Χρυσή Βίζα» με τα νέα όρια
- Στέγαση: Ανάκαμψη με ανισορροπίες
- H νέα παγκόσμια έκρηξη του… αστροτουρισμού
- Εμρέ Γκουνενσάι: Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν ένα βήμα πριν από τη Χάγη
- Η αγορά εργασίας πατάει φρένο: Με τον «αραμπά» η αύξηση της απασχόλησης τo 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)























![Καρέ-καρέ η διάσωση των οκτώ ορειβατών στον Ταΰγετο – Γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tai_ggt-315x220.jpg)


![Το τραγούδι του Σωκράτη Φάμελλου στην κοπή πίτας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/famellos-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442