Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιλιάδες Ελληνες στη Βουλγαρία για κορονοπάρτι

Χιλιάδες Ελληνες στη Βουλγαρία για κορονοπάρτι

Το χιονισμένο Μπάνσκο γέμισε ζωή μετά από ενάμιση χρόνο και η περιοχή πλημμύρισε από Έλληνες νεαρούς που σχημάτιζαν ουρές για συνάλλαγμα, αλλά και στα καταστήματα εστίασης.

Σε συνολικά 50 πούλμαν με προορισμό τη Βουλγαρία επιβιβάστηκαν χιλιάδες νέοι Έλληνες, στην πλειονότητά τους Βορειοελλαδίτες, οι οποίοι κατέκλυσαν το Μπάνσκο για ένα τριήμερο γεμάτο αλκοόλ, μουσική και φυσικά… πάρτι.

Δεκάδες ναυλωμένα πούλμαν αναχώρησαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μπάνσκο.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, το χιονισμένο Μπάνσκο γέμισε ζωή μετά από ενάμιση χρόνο και η περιοχή πλημμύρισε από Έλληνες νεαρούς που σχημάτιζαν ουρές για συνάλλαγμα, αλλά και στα καταστήματα εστίασης.

Εκατοντάδες αποβιβάστηκαν – με πετσέτα και μαγιό – στα πάρτι σε πισίνα με θερμαινόμενα νερά και θέα το χιονισμένο τοπίο, υπό τους ήχους της τραπ μουσικής.

Το βράδυ ακολούθησε το κλάμπινγκ σε ένα από τα λίγα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης του Μπάνσκο. Ένα από τα λίγα κλαμπ της περιοχής, γέμισε ασφυκτικά από εκατοντάδες άτομα, ενώ στη σκηνή οι Θεσσαλονικείς DJ’S έβαζαν «φωτιά» μέχρι τα ξημερώματα.

Το Σάββατο όμως ο γνωστός τράπερ, Hawk, θα εμφανίζονταν στο ίδιο μαγαζί και οι ουρές για την είσοδο σχηματίστηκαν από τις 11 το βράδυ. Λόγω πληρότητας, μάλιστα, δεν κατάφεραν όλοι να μπουν μέσα.

Η Κυριακή ήταν η μέρα επιστροφής. Και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν έγινε κανένας υγειονομικός έλεγχος, λόγω «αυξημένης κίνησης» και για «εξοικονόμηση χρόνου».

Δείτε τα βίντεο του thesstoday:

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024