Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Γεράκι εισέβαλλε σε φαρμακείο

Λαμία – Γεράκι εισέβαλλε σε φαρμακείο

Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας. Το γεράκι πετούσε μέσα στο φαρμακείο και όλοι έσκυβαν τα κεφάλια τους. Χρειάστηκε να παρέμβει η πυροσβεστική για να το πιάσει.

Μέρα μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας μια γυναίκα που κρατάει ένα χαρτόκουτο, μπαίνει στο φαρμακείο για να αγοράσει κάποια φάρμακα. Την ώρα που την εξυπηρετούσαν ακούστηκε ένα δυνατό φτερούγισμα στο φαρμακείο και μια γυναικεία κραυγή.

Όλοι έσκυψαν και κοίταξαν ψηλά στο ταβάνι. Ήταν ένα γεράκι που πετούσε πέρα δώθε και είχε τρομοκρατήσει τους πελάτες. Όπως αναφέρει το lamianow.gr η γυναίκα που μπήκε στο φαρμακείο, είχε μέσα στο χαρτόκουτο ένα τραυματισμένο γεράκι που είχε βρει και το πήγαινε σε κέντρο περίθαλψης.

Πέταξε από την κούτα

Σταμάτησε όμως στο φαρμακείο για να αγοράσει κάτι. Το γεράκι κατά την διάρκεια της παραμονής της στο κατάστημα δυνάμωσε και επειδή το κουτί δεν είχε κλείσει καλά, φτερούγισε εντός του φαρμακείου αφήνοντας άναυδους πελάτες και εργαζομένους που παρακολουθούσαν το άγριο πτηνό να πετάει στο κατάστημα πριν κουρνιάξει σε μια γωνία.

Άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να απομακρύνει το γεράκι από το κατάστημα προκειμένου να το παραδώσει στον φιλοζωικό σωματείο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024