Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πλεύρης σε ΣΥΡΙΖΑ - Λαϊκισμός τα μαζικά δωρεάν PCR test

Πλεύρης σε ΣΥΡΙΖΑ – Λαϊκισμός τα μαζικά δωρεάν PCR test

Οξύνεται η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο τις ουρές έξω από τα διαγνωστικά ιατρεία, με τον Θάνο Πλεύρη να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκισμό

Απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη διενέργεια ελέγχων για τον κοροναϊό σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Η χώρα μας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των χωρών της ΕΕ σε διενέργεια μαζικών τεστ, ενώ η κυβέρνηση έχει διασφαλίσει από νωρίς δωρεάν self test σε όλους τους πολίτες και παράλληλα έχει προβεί σε διατίμηση τόσο των PCR όσο και των rapid test. Χάρη σε αυτήν την πολιτική έχουμε πλήρη καταγραφή της επιδημιολογικής εικόνας στη χώρα μας, διασφαλίζοντας στους πολίτες δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές υγείας και προσιτές τιμές στις ιδιωτικές δομές», αναφέρει ο κ. Πλεύρης και συνεχίζει:

«Όσοι οραματίζονται μαζικά δωρεάν PCR σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα αγνοούν ότι δεν υπάρχουν οι αντίστοιχες δομές να τα υποστηρίξουν, άρα είτε απλά λαϊκίζουν είτε, ακόμη χειρότερα, στοχεύουν στην προώθηση συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Σημειώνεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «τριτοκοσμικές εικόνες εκατοντάδων ανθρώπων σε ατελείωτες ουρές για ένα τεστ».

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κάνει πλάτες στα διαγνωστικά κέντρα, μετατρέποντας το τεστ από απαραίτητο εργαλείο έγκαιρης διάγνωσης και ιχνηλάτησης των κρουσμάτων σε δυσβάσταχτη επιβάρυνση των πολιτών», ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024