Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεσολόγγι-Λεηλατείται η Δημοτική περιουσία

Μεσολόγγι-Λεηλατείται η Δημοτική περιουσία

Σε απελπιστική κατάσταση είναι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Μεσολογγίου, ύστερα και από την κλοπή υλικού από τον Βιολογικό καθαρισμό, όπως είπε ο Δήμαρχος της πόλης, Κώστας Λύρος

Μεγάλες καταστροφές και κλοπές υλικών κατήγγειλε πως υπήρξαν στον Βιολογικό καθαρισμό της πόλης, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Μάλιστα αναφέρθηκε σε ζημιές χιλιάδων ευρώ που η Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης-αποχέτευσης δεν δύναται να ανταποκριθεί. Άρα ο Βιολογικός καθαρισμός του Δήμου δεν θα λειτουργεί μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ειδικότερα  προκάλεσαν εξωτερικές ζημιές στο βιολογικό,  σπασίματα και αφαίρεση καμερών, ξήλωσαν όλους τους  αγωγούς από τους κεντρικούς πίνακες τον υποσταθμό και την γεννήτρια, αφαίρεσαν πολλές μπαταρίες και άλλα αντικείμενα. Σημειωτέον ότι πριν από ένα εξάμηνο έγινε πάλι κλοπή στον Βιολογικό Οινιαδών με πολύ μεγάλη ζημιά.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Κώστας Λύρος ανέφερε σχετικά: «Η ΔΕΥΑΜ βάλετε από παντού και κάνει τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί στα τεράστια προβλήματα και να είναι δίπλα στον πολίτη! Το χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση είναι χιλιάδων ευρώ και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί η Επιχείρηση, με τα χρέη που κουβαλάει από το παρελθόν αλλά και τα υψηλά κόστη που επωμίστηκε, με την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου, για να αποκαταστήσει το δίκτυο ύδρευσης.

Η περιουσία του δήμου μας λεηλατείται και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να την προστατεύσουμε. Ενημερώσαμε την αστυνομία, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της, ενώ ήδη υποβάλαμε μήνυση κατ’ αγνώστων».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024