Γηροκομείο στην Πάτρα – 21 θάνατοι ηλικιωμένων μέσα σε ένα μήνα
Σύμφωνα με καταγγελία συγγενή, πριν από λίγες ημέρες δεν εφαρμοζόταν κανένα απολύτως μέτρο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, ούτε υπήρχε έλεγχος για το ποιος μπαίνει μέσα στους χώρους
Μπορεί μέχρι τώρα να είχε γίνει γνωστό ότι ήταν 11 οι ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό στο ιδιωτικό γηροκομείο της Πάτρας, νέες πληροφορίες, όμως, κάνουν λόγο για 21 απώλειες μέσα σε μόλις ένα μήνα.
Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν στην ιστοσελίδα tempo24.news συγγενείς των θυμάτων, από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις 26 Δεκεμβρίου είχαν καταγραφεί συνολικά 21 θάνατοι ηλικιωμένων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι τρεις από τους 21 θανάτους σημειώθηκαν μέσα στη μονάδα φροντίδας, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία από το ίδιο το γηροκομείο, θετικοί στον κοροναϊό είχαν εντοπιστεί 51 από τους 77 φιλοξενούμενους, καθώς και επτά εργαζόμενοι στη μονάδα.
Όπως αναφέρουν οι συγγενείς των ηλικιωμένων, εργαζόμενοι στο γηροκομείο προσπαθούσαν συνεχώς να πείσουν τους ηλικιωμένους να μην εμβολιαστούν, καθώς μέλη της διοίκησης ήταν κατά του εμβολίου, με τις μαρτυρίες να υποστηρίζουν, επίσης, ότι μέλος της διοίκησης που νοσούσε από κορονοϊό πέρασε την καραντίνα του μέσα στο γηροκομείο.
Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού, που δήλωναν ανοικτά ότι είναι αντιεμβολιαστές, και παράλληλα συνέχιζαν να βρίσκονται στον χώρο της μονάδας και μετά την εφαρμογή της αναστολής εργασίας.
Κανένα απολύτως μέτρο
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με καταγγελία συγγενή στην ίδια ιστοσελίδα, πριν από λίγες ημέρες δεν εφαρμοζόταν κανένα απολύτως μέτρο κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου, ούτε υπήρχε έλεγχος για το ποιος μπαίνει μέσα στους χώρους.
- Αρτεμις 2: Οι αστροναύτες βγαίνουν από την τροχιά της Γης και κατευθύνονται στη Σελήνη
- Ιράν: Τουλάχιστον 8 νεκροί και 95 τραυματίες από τον βομβαρδισμό της γέφυρας στην Τεχεράνη
- Λίβανος: «Μεγάλη ανησυχία» από τον κίνδυνο να είναι παρατεταμένος ο μαζικός εκτοπισμός πληθυσμών
- Βόρεια Μακεδονία: «Η μακεδονική ταυτότητα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο υποχωρήσεων», δηλώνει ο Μίτσκοσκι
- Μεξικό: 4 νεκροί στη συντριβή μικρού αεροσκάφους μετά την απογείωση
- Ουγγαρία: Επίσκεψη Βανς για στήριξη του Ορμπαν πριν από τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442