Η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη τη χώρα, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες να αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα.
Με ανακοίνωσή του, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε πως επτά παίκτες της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό μετά και τα τελευταία τεστ που διενεργήθηκαν.
Παράλληλα, κρούσμα εντοπίστηκε και στο διοικητικό τμήμα του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των Ιωαννίνων:
«Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα μας μετά τη μικρή ανάπαυλα των Χριστουγέννων και δυστυχώς και επιστροφή στην σημερινή πραγματικότητα. Μετά τον προγραμματισμένο έλεγχο PCR Covid-19 εντοπίστηκαν 7 κρούσματα σε αθλητές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και 1 στο διοικητικό. Ήδη ακολουθείται η διαδικασία, όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.