
Άγιο Όρος – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού
Είχε βγει για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού του Αγίου Όρους, ο οποίος αγνοείται από τις 20 Δεκεμβρίου.
Μάλιστα από σήμερα Τετάρτη, ξεκινούν έρευνες με δύτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπισμού του.
Ο αγνοούμενος μοναχός διέμενε σε κελί στην περιοχή της Γιοβάνιτσας.
Που θα ψάξουν οι δύτες
Οι έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr, θα πραγματοποιηθούν από το Λιμενικό Σώμα και συγκεκριμένα από το Λιμεναρχείο του Αγίου Όρους στην ευρύτερη περιοχή του Σιγγιτικού κόλπου.
Στο πλαίσιο των περιπολιών του ΛΣ συνεχίζονται οι έρευνες στη χερσαία και τη θαλάσσια περιοχή, ενώ έχουν ενημερωθεί τα παραπλέοντα σκάφη για την εξαφάνιση του 58χρονου μοναχού.
Την παραμονή των Χριστουγέννων εντοπίστηκε στην Αλόννησο από παραπλέον εμπορικό πλοίο η λέμβος του μοναχού, με την οποία είχε βγει για να ψαρέψει. Η άδεια βάρκα μεταφέρθηκε με μέριμνα του Λιμεναρχείου Αγίου Όρους στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.
- Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μάλι ξεκίνησε το λιντσάρισμα «υπόπτων» που οι πολίτες θεωρούν συνεργούς
- Καμπανάκι από τη Μaersk – «Φέσι» μισό δισ. κάθε μήνα λόγω του πολέμου στο Ιράν
- LIVE: Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
- Ο Άρι Άστερ ήθελε τόσο πολύ την Σκάρλετ Γιόχανσον στη νέα του ταινία που άλλαξε όλο το πρόγραμμά του
- Δημοσκόπηση: Τον δρόμο της εξόδου δείχνουν οι πολίτες σε Μητσοτάκη-ΝΔ – Εμπιστοσύνη σε Κοβέσι, συντριπτικό «ναι» σε εξεταστική για υποκλοπές
- Συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 22χρονος με όπλο και 4.000 ευρώ – Έκανε απάτες παριστάνοντας τον λογιστή στα Γρεβενά


