Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπουργός πληροφορείται on air ότι οι μάσκες υψηλής προστασίας είναι ημερήσιας χρήσης

Υπουργός πληροφορείται on air ότι οι μάσκες υψηλής προστασίας είναι ημερήσιας χρήσης

Ο κ. Βορίδης με έκπληξη αποδέχεται την παρατήρηση του δημοσιογράφου, συνειδητοποιώντας το υψηλό οικονομικό κόστος που καλείται να καταβάλλει ένας πολίτης για την τήρηση των μέτρων για τον κοροναϊό

Στον τηλεοπτικό αέρα πληροφορήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ότι η μάσκας υψηλής προστασίας FFP2 και ΚΝ95 είναι ημερήσιας χρήσης και ως εκ τούτου, αυτό σημαίνει ότι ο πολίτης επιβαρύνεται με υπέρογκο κόστος για να μπορέσει να τηρήσει τα μέτρα από τη στιγμή που αυτού του τύπου οι μάσκες είναι υποχρεωτικές για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τα ψώνια στα σουπερμάρκετ.

«Ξέρετε αν αυτό στοιχίζει ένα ευρώ και έχεις  παιδιά και παίρνεις 600 -700 ευρώ το μήνα σημαίνει ότι θέλεις, 5 ευρώ την ημέρα 150 ευρώ το μήνα για να έχεις μία τέτοια μάσκα να μετακινηθούν τα παιδιά σου κι εσύ» ανέφερε ο δημοσιογράφος του ANT1 με τον κ. Βορίδη να απαντά ότι «αυτό δεν είναι μίας χρήσης» και τον δημοσιογράφο να ανταπαντά ότι είναι ημερήσιας χρήσης οι μάσκες υψηλής προστασίας.

Ο κ. Βορίδης με έκπληξη αποδέχεται την παρατήρηση του δημοσιογράφου, συνειδητοποιώντας το υψηλό οικονομικό κόστος που καλείται να καταβάλλει ένας πολίτης για την τήρηση των μέτρων για τον κοροναϊό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024