Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το δώρο που όλοι θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το δέντρο

Το δώρο που όλοι θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το δέντρο

Όλοι έχουν τους λόγους τους να ενθουσιαστούν ανοίγοντας το περιτύλιγμα

Υπάρχει αυτό που λέμε «τέλειο δώρο»; Εμείς θεωρούμε ότι υπάρχει, και μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε, αφού ξέρουμε καλά τους λόγους που όλοι θα ενθουσιαστούν αν ανακαλύψουν στην αγιοβασιλιάτικη κάλτσα τους το HUAWEI nova 9. Από τις δυνατότητες μέχρι τον σχεδιασμό του κι από τις αντοχές της μπαταρίας του μέχρι τα εκατοντάδες κορυφαία apps που υποστηρίζει, το νέο smartphone τελευταίας τεχνολογίας της HUAWEI έχει κάτι για τον καθένα.

Παραμένετε δύσπιστοι; Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε τους λόγους που θα ενθουσιαστεί όποιος και αν το ανακαλύψει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

.

Η Instagrammer

Είτε το Insta είναι για εκείνη πεδίο επαγγελματικής δόξης λαμπρό, είτε απλώς απολαμβάνει να μοιράζεται στιγμές με φίλους, γνωστούς και αγνώστους, το HUAWEI nova 9 θα της επιτρέψει να ανεβάσει καλύτερο υλικό από ποτέ. Η τετραπλή κάμερα Ultra Vision είναι πραγματικά παντοδύναμη, περιλαμβάνοντας μια κύρια κάμερα 50MP RYYB Ultra Vision, μια κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 8MP, μια κάμερα βάθους 2MP και μια κάμερα μακροεντολής 4cm, ώστε κάθε στιγμιότυπο που εμφανίζεται στο account της να μοιάζει τραβηγμένο από επαγγελματία.

Πλέον, τα νυχτοπερπατήματά της θα μπορούν επίσης να λάμψουν, αφού το HUAWEI XD Fusion ενισχύει τη διαύγεια σε κάθε φωτογραφία σε επίπεδο pixel και ο ΑΙ αλγόριθμος φωτεινότητας αποκαλύπτει όλη τη μαγεία του background, δίνοντας νέα πνοή στις νυχτερινές λήψεις – ενώ το αποτέλεσμα του ευρυγώνιου φακού θα μοιάζει πιο φυσικό από ποτέ χάρη στον αλγόριθμο anti-distortion. Και, φυσικά, οι selfies της θα γίνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές, χάρη στην υψηλής ανάλυσης μπροστινή κάμερα των 32MP. Τι να μην της αρέσει;
.

Ο Vlogger

Παίρνει τα βουνά, τις παραλίες και τα δάση, επισκέπτεται πρώτος τα πιο hot εστιατόρια και είναι εκείνος που ξέρει τις πιο μυστικές γωνιές της πόλης – για αυτό και το vlog του έχει πάντα το πιο πλούσιο υλικό. Τώρα θα αποκτήσει και τις πιο κρυστάλλινες λήψεις, χάρη στις προηγμένες δυνατότητες για βίντεο 4Κ που του προσφέρει το HUAWEI nova 9. Η δημιουργικότητά του θα φτάσει στα ύψη, αφού θα έχει στη διάθεσή του λειτουργίες όπως το ftont/rear recording (με τις εμπρός και πίσω κάμερες να τραβούν ταυτόχρονα), AIS Video Stabilization και Night Selfie Video.

.

Η fashionista

Από την κορυφή μέχρι τα νύχια, δεν αφήνει την παραμικρή λεπτομέρεια της εμφάνισής της στην τύχη – και, φυσικά, ο ίδιος κανόνας ισχύει για όλα τα πράγματα που έχει στην κατοχή της. Πολλώ δε μάλλον για εκείνο που δεν αποχωρίζεται ποτέ: το κινητό της τηλέφωνο. Είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι η χρωματική παραλλαγή Starry Blue με τους υπέροχους ιριδισμούς της θα καλύψει ακόμη και τις δικές της, αυστηρές απαιτήσεις – ενώ αν προτιμά το πιο κλασικό, διαχρονικό design, το Starry Black είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Εξάλλου, σε κάθε χρώμα, το HUAWEI nova 9 παραμένει ένα τεχνολογικό κόσμημα, έχοντας πάχος μόλις 7,77 χιλιοστών και βάρος περίπου 175 γραμμαρίων παρά τη μεγάλη και ισχυρή μπαταρία του.
.

Ο gamer

Για εκείνον κάθε συσκευή έχει και το game που της ταιριάζει – και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε όλες τους. Τώρα θα ξεπεράσει τον εαυτό του, χάρη στο 300 Hz Multi-Touch9 που του επιτρέπει ακόμη πιο υψηλή ακρίβεια, ακολουθώντας το ρυθμό της δράσης με το touch 10 σημείων και το sampling rate 300Hz. Και οι ίδιες αυτές δυνατότητες θα τον βοηθήσουν να απολαύσει στο μέγιστο κάθε προϊόν ψυχαγωγίας στο κινητό του, είτε πρόκειται για μουσική, είτε για ολόκληρες ταινίες.
.

Η ασταμάτητη

Δεν ξέρεις ποτέ πού θα την πετύχεις: πάντα θα έχει κανονίσει κάτι για μετά τη δουλειά – πολλές φορές και για πριν – ενώ θεωρεί τον ελεύθερο χρόνο… χρόνο χαμένο. Για αυτό και έχει ανάγκη από μια συσκευή όπως το HUAWEI nova 9, που είναι ικανό να την ακολουθεί πάντα και παντού, χάρη στην εξαιρετικά γρήγορη φόρτισή του: η μπαταρία του γεμίζει μέσα σε μόλις 38 λεπτά, ενώ φτάνει στο 60% μέσα σε 18 λεπτά. Και δεν έχει ανάγκη από συχνές επαφές με την πρίζα, χάρη στο συνδυασμό της ισχυρής μπαταρίας των 4300mAh8 και του προγράμματος εξοικονόμησης ενέργειας που χρησιμοποιεί. Άλλο ένα χαρακτηριστικό που θα εκτιμήσει; Αν είναι κάτοχος laptop της HUAWEI (για παράδειγμα του Matebook 14s), θα μπορεί να μεταφέρει αρχεία από τη μια συσκευή στην άλλη με μια κίνηση, χωρίς να μπλέκει με καλώδια.

Ο ξενιτεμένος

Επέστρεψε για τα Χριστούγεννα στην πατρίδα, όμως η παρουσία του αποτελεί από μόνη της λόγο γιορτής. Τον υπόλοιπο χρόνο, ευτυχώς έχετε την τεχνολογία να σας ενώνει. Χάρη στο MeeTime που διατίθεται στο HUAWEI nova 9, τώρα θα μπορείτε να τον αισθάνεστε κοντά σας συχνότερα, αφού θα μπορεί να συνομιλεί με τηλέφωνα και tablets, με έως και 12 άτομα κάθε φορά, με HD κλήσεις ήχου και βίντεο.

Η οργανωτική

Για εκείνη, το κινητό είναι ένας σύγχρονος ελβετικός σουγιάς. Μέσα του κρύβονται όλα τα εργαλεία που χρειάζεται για να οργανώνει αποτελεσματικά την καθημερινότητά της – αλλά και για να την απολαμβάνει στο έπακρο. Στο AppGallery της HUAWEI θα βρει όσα της χρειάζονται για αυτό το σκοπό και ακόμη περισσότερα, αφού διαθέτει κάθε εφαρμογή που της χρειάζεται στην καθημερινότητά της, από εκείνες των τραπεζών και των παρόχων κινητής τηλεφωνίας, μέχρι των apps για παραγγελίες φαγητού, διασκέδαση και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το My Alpha Wallet.

Εκεί θα βρει και διεθνείς εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως η Curve και η Revolut. Και καθώς το AppGallery, που είναι ήδη ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών παγκοσμίως με 560 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά, αναπτύσσεται κι άλλο, μέσα από το Petal Search θα είναι σε θέση να κατεβάζει τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα, με πλήρη σεβασμό στην ασφάλεια και την ιδιωτικότητά της. Κι αν έχει απορίες, μια επίσκεψη στη σελίδα του AppsOnHMS είναι αρκετή για να τις επιλύσει.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook  και Instagram.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024