Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Agrinio Santa Run Virtual για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Agrinio Santa Run Virtual για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο αγώνας φέτος, όπως και πέρυσι, θα διεξαχθεί διαδικτυακά, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, με ημερομηνία έναρξης αύριο, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και λήξη την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου διοργανώνει τον επιτυχημένο εορταστικό φιλανθρωπικό αγώνα “Agrinio Santa Run Virtual” σε συν-διοργάνωση με τον Δήμο Αγρινίου. Ο αγώνας φέτος, όπως και πέρυσι, θα διεξαχθεί διαδικτυακά, λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών, με ημερομηνία έναρξης αύριο, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και λήξη την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022.

Η φετινή φιλανθρωπική δράση του αγώνα με την απομακρυσμένη συμμετοχή πλήθους ερασιτεχνών και επαγγελματιών δρομέων ακόμη και αθλητών από όλα τα μέρη του κόσμου περιλαμβάνει την ενίσχυση τόσο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, υπό τον επιστημονικό διευθυντή της, φυσίατρο Κωνσταντίνο Ζάβρα, που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά, όσο και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Η διαδικασία της εγγραφής είναι απλή και πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα. Προμηθεύεσαι το μπλουζάκι και τον αριθμό σου και τρέχεις την απόσταση που θέλεις ανεβάζοντας και φωτογραφία στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.agriniosantarun.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα γίνει κλήρωση και πολλοί τυχεροί θα κερδίσουν δώρα.

«Το ηχηρό μήνυμα που ευελπιστούμε να στείλουμε μέσα από αυτή την διοργάνωση είναι η αξία της σωματικής και ψυχικής υγείας. Το Αγρίνιο Santa Run στέλνει το μήνυμα ότι η άσκηση και η άθληση μπορούν να αποτελέσουν ταυτόχρονα και τρόπο διασκέδασης», τονίζουν οι διοργανωτές του αγώνα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024