Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Τσιτσιπάς για το χειρουργείο στον αγκώνα και τη νέα χρονιά

Τι είπε ο Τσιτσιπάς για το χειρουργείο στον αγκώνα και τη νέα χρονιά

O Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στον αγκώνα και το χειρουργείο, ενώ μίλησε και για τη νέα σεζόν που έρχεται

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παραχώρησε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Στέφανο Μελοκάρο, για το Sky Sports Iταλίας, και μίλησε για το χειρουργείο στον αγκώνα, τη νέα αρχή, μετά τα προβλήματα των δύο τελευταίων ετών, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά και τον εμβολιασμό ενόψει και του Australian Open.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

«Ήταν δύσκολο. Ο αγκώνας είναι πολύ καλύτερα, αλλά ήταν κάτι που δεν είχα βιώσει στο παρελθόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που η εγχείρηση πήγε καλά, είχα την τύχη να βρω έναν καλό χειρουργό στην Ελβετία, τον Φρανκ Ντένζλερ, που με βοήθησε. Είναι επαγγελματίας σε αυτόν τον τομέα, έχει βοηθήσει κι άλλους τενίστες να ξεπεράσουν παρόμοιους τραυματισμούς, οπότε στάθηκα τυχερός σ’ αυτό το κομμάτι.

Είχα την καλύτερη δυνατή ανάρρωση ώστε να επιστρέψω στο γήπεδο όσο γινόταν πιο γρήγορα, γιατί αγαπώ αυτό το άθλημα και ειλικρινώς θέλω πολύ να με δω να αγωνίζομαι στο 100% μου, χωρίς φόβο να τραυματιστώ ξανά, χωρίς να περιορίζομαι σε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, κάτι που με περιόρισε τα δύο τελευταία χρόνια και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ και πνευματικά.

Για μένα είναι σαν να ξεκινάω από την αρχή, ένιωθα πόνο τα τελευταία δυο χρόνια που έπαιζα. Έπιασα ξανά ρακέτα πριν από μία εβδομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πηγαίνει. Χρησιμοποιώ έναν μυ που σχεδόν δεν ήξερα ότι είχα, επειδή δεν τον χρησιμοποιούσα για να προστατεύσω την άρθρωση. Άλλαξα το στυλ παιχνιδιού μου» σημείωσε ο κορυφαίος έλληνας τενίστας στη συνέντευξη που παραχώρησε από το Ντουμπάι, όπου προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί σχετικά με το αν θα εμβολιαστεί και αν θα παίξει στο Australian Open είπε: «Σέβομαι την επιλογή του, πιστεύω πως όλοι πρέπει να έχουν την ελευθερία να αποφασίζουν», ενώ τόνισε ότι ο ίδιος θα είναι στην Αυστραλία.

Τέλος, αναφερόμενος στον Νταβίντε Τζιούστι, με τον οποίο συνεργάζεται τα δυο τελευταία χρόνια, πραγματοποιώντας την προετοιμασία του στην ακαδημία του στο Ντουμπάι, επισήμανε:

«Ο Νταβίντε έχει αλλάξει τις ζωές μας, μας έφερε εδώ και έχουμε αναπτύξει έναν απίθανο δεσμό, μια απίθανη συνεργασία τα τελευταία 2 χρόνια. Είναι επικεφαλής στην ακαδημία εδώ, κάνει εξαιρετική δουλειά στο να διευθύνει τo κλαμπ και στο να φέρνει καλεσμένους απ’ όλο τον κόσμο, να φέρνει παιδιά με πολύ ταλέντο, που έχουν την ευκαιρία να παίζουν μαζί τους. Η συνολική του δουλειά είναι άριστη, συνδυάζει τον τουρισμό με επαγγελματικού επιπέδου τένις».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024