Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του – Παραμένει κρατούμενος

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του – Παραμένει κρατούμενος

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει κρατούμενος. Μια νέα μήνυση σε βάρος του από άλλη γυναίκα είναι ο λόγος που μπλόκαρε το «εισιτήριο» στην ελευθερία του.

Η νέα μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου έγινε από άλλη γυναίκα, η οποία επίσης τον κατηγορεί ότι ανέβασε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας.

Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

«Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 έπαψε να πράττει τέτοια πράγματα», λέει ο Γιώργος Δακούρας, δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η νέα μήνυση, τρίτη κατά σειρά, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες γυρίστηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, η 42χρονη βρήκε τα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής.

Όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεσή της, ο παρουσιαστής, προκειμένου να την πείσει να γυρίσουν τα βίντεο, της είπε ότι θα τη νυμφευθεί, μια τακτική που χρησιμοποιούσε ο Παναγιωτόπουλος προκειμένου να περιορίσει τις αναστολές των συντρόφων του.

Όπως έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, ο άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.

Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021.

Οι αναρτήσεις αυτές, όπως και το προσωπικό site του παρουσιαστή εξετάζονται από τις Αρχές.

Συνεχίζεται η έρευνα

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια, στην απολογία του στον ανακριτή εξέφρασε την έκπληξή του για το ότι διώκεται για κακούργημα.

Επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν ξέρει ποιος ανέβασε ξανά στο διαδίκτυο τα βίντεο καθώς, όπως είπε, ο ίδιος τα είχε αποσύρει εδώ και καιρό.

«Είναι μετανοιωμένος, ζητάει συγγνώμη συνέχεια… παραδέχεται την πράξη, όχι αυτά που του καταλογίζουν», σημείωσε ο δικηγόρος του.

Πάντως, ο δικηγόρος της 28χρονης που ήταν η δεύτερη γυναίκα που μήνυσε τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή, Απόστολος Λύτρας, ισχυρίζεται ότι υπάρχουν και άλλα παρόμοια βίντεο στο διαδίκτυο.

Για την αρχική υπόθεση για την οποία κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον Στάθη Παναγιωτόπουλο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ, ενώ αύριο αναμένεται να περάσει ξανά την ίδια με τη σημερινή διαδικασία, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί για τη νέα μήνυση σε βάρος του.

«Μπορεί αύριο να προφυλακιστεί»

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της αυριανής του απολογίας.

«Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν».

Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024