Δύο τρυφερές φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Λάλο, μοιράστηκε στο Instagram ανήμερα των Χριστουγέννων η ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου.
Η σύζυγος του «Μαθιού» που ξεχώρισε μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός, πέρασε οικογενειακά την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η Έλενα Μαυρίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε αγκαλιά με τον σύζυγό της Δημήτρη Λάλο και άκρως ερωτευμένους. Ο Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του εμφανίζονται αγκαλιά ενώ μοιράζονται και τρυφερά φιλιά.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών