Φωτογραφίες: Automedia

To πλήρωμα του χρόνου για την ανανέωση της 911 με τον κωδικό 992, όπως όλα δείχνουν, ήρθε, φέρνοντας το πρώτο δοκιμαστικό πρωτότυπο της ανανεωμένης 911 ενώπιον του φωτογραφικού φακού.

 Aν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, μια προσεκτική ματιά στην όψη της αποκαλύπτει τις κάπως μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα με τις ενεργές πτέρυγες οι οποίες έχουν αλλάξει από οριζόντια σε κάθετη διάταξη. Αν και το καμουφλάζ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άλλες παρατηρήσεις, δεδομένα στα ανασχεδιασμένα στοιχεία θα συμπεριληφθούν τα κεντρικά φωτιστικά σώματα ενώ εξίσου δεδομένα τα προβολάκια που προεξέχουν στα άκρα του μπροστινού τμήματος, θυμίζοντας «εξωγήινα» φώτα ομίχλης,  δεν θα αποτελούν μέρος των αλλαγών, εξυπηρετώντας κάποια προσωρινή ανάγκη των δοκιμαστών.

Στο πίσω τμήμα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αν και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει στο μέλλον, με την Porsche να εφαρμόζει και εκεί στοχευμένες παρεμβάσεις που θα αποσκοπούν τόσο στην αισθητική ανανέωση όσο και στην περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής του μοντέλου.

Εκεί που δεδομένα θα υπάρξουν πιο σημαντικές αλλαγές είναι στο εσωτερικό το οποίο σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες θα ακολουθήσει τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές διατυπώσεις της «νεότερης» Taycan.

Aυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι η αναβάθμιση των μηχανικών συνόλων τα οποία αναμένεται να προσφέρουν την «απαραίτητη» αύξηση ισχύος που η Porsche συνηθίζει να προσφέρει με κάθε ανανέωση.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα η ανανεωμένη 911 δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν το 2023 και παρόλο που το πρώτο (συγκεκριμένο) δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό είναι η έκδοση Turbo, κατά τις συνήθεις διαδικασίες θα προηγηθούν οι εκδόσεις Carrrera.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr