Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 Turbo: Ανεπίσημη πρώτη

Porsche 911 Turbo: Ανεπίσημη πρώτη

Η παρουσία ενός πρωτότυπου με τα οικεία χαρακτηριστικά του αειθαλούς sportscar στα πεδία δοκιμών, προδίδει την έναρξη των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στην ανανέωσή του

Φωτογραφίες: Automedia

To πλήρωμα του χρόνου για την ανανέωση της 911 με τον κωδικό 992, όπως όλα δείχνουν, ήρθε, φέρνοντας το πρώτο δοκιμαστικό πρωτότυπο της ανανεωμένης 911 ενώπιον του φωτογραφικού φακού.

 Aν και είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, μια προσεκτική ματιά στην όψη της αποκαλύπτει τις κάπως μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα με τις ενεργές πτέρυγες οι οποίες έχουν αλλάξει από οριζόντια σε κάθετη διάταξη. Αν και το καμουφλάζ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για άλλες παρατηρήσεις, δεδομένα στα ανασχεδιασμένα στοιχεία θα συμπεριληφθούν τα κεντρικά φωτιστικά σώματα ενώ εξίσου δεδομένα τα προβολάκια που προεξέχουν στα άκρα του μπροστινού τμήματος, θυμίζοντας «εξωγήινα» φώτα ομίχλης,  δεν θα αποτελούν μέρος των αλλαγών, εξυπηρετώντας κάποια προσωρινή ανάγκη των δοκιμαστών.

Στο πίσω τμήμα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές αν και αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει στο μέλλον, με την Porsche να εφαρμόζει και εκεί στοχευμένες παρεμβάσεις που θα αποσκοπούν τόσο στην αισθητική ανανέωση όσο και στην περαιτέρω βελτίωση της αεροδυναμικής του μοντέλου.

Εκεί που δεδομένα θα υπάρξουν πιο σημαντικές αλλαγές είναι στο εσωτερικό το οποίο σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες θα ακολουθήσει τις τεχνολογικές και σχεδιαστικές διατυπώσεις της «νεότερης» Taycan.

Aυτό που επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι η αναβάθμιση των μηχανικών συνόλων τα οποία αναμένεται να προσφέρουν την «απαραίτητη» αύξηση ισχύος που η Porsche συνηθίζει να προσφέρει με κάθε ανανέωση.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα η ανανεωμένη 911 δεν αναμένεται να παρουσιαστεί πριν το 2023 και παρόλο που το πρώτο (συγκεκριμένο) δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό είναι η έκδοση Turbo, κατά τις συνήθεις διαδικασίες θα προηγηθούν οι εκδόσεις Carrrera.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024