Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερντογάν - Επικαλείται... την Άλωση της Πόλης την ώρα που η τουρκική οικονομία καταρρέει

Ερντογάν – Επικαλείται… την Άλωση της Πόλης την ώρα που η τουρκική οικονομία καταρρέει

O τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην λειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τζαμί, επισημαίνοντας πως αυτό αποτελεί και την απόδειξη της άλωσης

Παρά το γεγονός ότι η τουρκική οικονομία να συνεχίζει να βρίσκεται υπό καθεστώς κατάρρευσης, αν και η λίρα παρουσίασε μια μικρή ανάκαμψη, ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ρίχνει πάλι την «μπάλα στην εξέδρα».

Στην Τουρκία έχει ξεκινήσει ήδη η προεκλογική περίοδος, αν και δεν είναι ακόμα βέβαιος ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών, με τον Ερντογάν να μιλάει την Κυριακή στα κομματικά του στελέχη στην Κωνσταντινούπολη, όπου πρώτα απ’ όλα αναφέρθηκε στην Αγία Σοφία τονίζοντας πως η Άλωση της Πόλης έχει πολύ μεγάλη σημασία για τον αγώνα των Τούρκων.

Συγκεκριμένα, ο τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στην λειτουργία της ως τζαμί, επισημαίνοντας πως αυτό αποτελεί και την απόδειξη της άλωσης.

Για τον τούρκο πρόεδρο εξάλλου το Ισλάμ έχει άμεση σύνδεση με την οικονομία της χώρας αφού όπως αναφέρει τις τελευταίες εβδομάδες, θα εφαρμόσει τον ισλαμικό νόμο, ο οποίος προβλέπει μηδενικά επιτόκια καθώς ο τόκος θεωρείται αμαρτία.

Ο πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο τόκος κάνει τον πλούσιο, πλουσιότερο και τον φτωχό, φτωχότερο και ο ίδιος θα καταφέρει να φέρει τον λαό του στα επίπεδα που επιθυμεί και ονειρεύεται.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024