Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπενζεμά – Βινίσιους, το πιο… καυτό επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη

Μπενζεμά – Βινίσιους, το πιο… καυτό επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη

Δύο πρωταγωνιστές, οι Μπενζεμά και Βινίσιους, με τα γκολ τους οδηγούν τη Βασίλισσα

Ο ένας βρίσκεται στη δύση της καριέρας του, πατώντας πια τα 34 του χρόνια. Ο άλλος βρίσκεται στο ξεκίνημα, διανύοντας μόλις τη δεύτερη του χρονιά στα γήπεδα της Ευρώπης. 

Καρίμ Μπενζεμά και Βινίσιους Τζούνιορ οδηγούν εκ του ασφαλούς με τα τέρματά τους τη Ρεάλ Μαδρίτης σε πρωτάθλημα και Champions League. 

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 18 γκολ και 8 ασίστ σε 21 εμφανίσεις, ωστόσο ο έμπειρος φορ δεν είναι μόνος του, καθώς έχει άξιο συμπαραστάτη το φορμαρισμένο Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είδαμε στην περσινή χρονιά. 

Οι δυο τους έχουν μια άψογη συνεργασία και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα των Μερένχες, οι οποίοι έχουν χάσει τη φετινή σεζόν μόνο δύο παιχνίδια (Σερίφ, Εσπανιόλ). 

Το πιο καυτό επιθετικό δίδυμο της Ευρώπης 

Μέχρι στιγμής στη σεζόν Μπενζεμά και Βινίσιους αποτελούν το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη, καθώς έχουν πετύχει παρέα 23 τέρματα και 12 ασίστ στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία στα top 5  πρωταθλήματα με τους Σαλάχ και Ντιόγκο Ζότα της Λίβερπουλ να ακολουθούν με 22, ενώ το ζευγάρι της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Σέρτζ Γκνάμπρι έχει επίσης 22 τέρματα.

Μπενζεμά και Βινίσιους έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο του σκοραρίσματος της Ρεάλ και μέχρι στιγμής τα πηγαίνουν περίφημα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον στο χορτάρι, με τη  χημεία τους να είναι πολύ δυνατή. 

Ο Γάλλος με τον Βραζιλιάνο έχουν πάρει από το χέρι τους Μαδριλένους και τους οδηγούν εκ του ασφαλούς σε μια ακόμη κατάκτηση πρωταθλήματος, καθώς τώρα που μιλάμε η διαφορά των Μερένχες από τη δεύτερη Σεβίλλη βρίσκεται στο +6 και από τη μισητή συμπολίτισσα Ατλέτικο στο +14. 

Οι οπαδοί της Βασίλισσας ευελπιστούν οι δύο τους να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, συμβάλλοντας τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσει τους στόχους της.  

 

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024