Μία πολύ σοβαρή καταγγελία από συγγενή ασθενούς η οποία κατέληξε σε κλινική Covid στο Νοσοκομείο Ρίου της Πάτρας εξετάζει τις τελευταίες ώρες η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr στην οποία μίλησε ο καταγγέλλων, όταν παρέλαβε την σορό της μητέρας του προκειμένου να γίνει η κηδεία και η ταφή της, έλειπαν όλα της τα κοσμήματα.
«Όταν η μητέρα μου εισήχθη στο Νοσοκομείο φορούσε την χρυσή της βέρα, χρυσό μενταγιόν, χρυσή αλυσίδα με σταυρό και χρυσά σκουλαρίκια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της σε κλινική πριν την μεταφέρουν στην ΜΕΘ μιλούσαμε καθημερινά με βιντεοκλήση. Η κόρη μου και η εγγονή της, την είχε φωτογραφίσει και στην φωτογραφία την οποία έχω φαίνονται κάποια από τα χρυσαφικά της» δηλώνει.
«Μας έδωσαν μόνο κάποια κομποσκοίνια»
Δυστυχώς, όπως συνεχίζεται στο δημοσίευμα, η κατάσταση της υγείας της γυναίκας επιβαρύνθηκε. Νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε κλινική Covid. Και εκεί έχασε τη μάχη σε ηλικία 72 ετών.
«Μετά την κηδεία και την ταφή πήγαμε στο Νοσοκομείο να παραλάβουμε κάποια έγγραφα και τα πράγματά της. Μας έδωσαν μόνο κάποια κομποσκοίνια και ένα κόσμημα φο. Ρώτησα για τα χρυσαφικά τα οποία ήθελα να πάρω ως ανάμνηση της μητέρας μου και μου είπαν ότι δεν υπήρχαν» και πρόσθεσε:
«Αποφάσισα να ενημερώσω τη διοίκηση. Ο αδελφός μου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Διοικητή. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, όμως γνωρίζω ότι η μητέρα μου φορούσε τα κοσμήματά της» κατέληξε ο καταγγέλλων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).