Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
HUAWEI MatePad 11 – Ένα δώρο που όλοι θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

HUAWEI MatePad 11 – Ένα δώρο που όλοι θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Για τον καλλιτέχνη, τη workaholic, τον gamer ή τη λάτρη του shopping therapy, δεν υπάρχει καλύτερο gadget από το πρωτοποριακό tablet της HUAWEI

Τι σημαίνει «τέλειο δώρο»; Σίγουρα θα πρέπει να είναι κάτι που θα χρησιμοποιηθεί από τον παραλήπτη – ιδανικά, ξανά και ξανά, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του. Εξίσου σημαντικό, είναι να ταιριάζει και στην προσωπικότητά του, αλλά και να έχει μια δόση πολυτέλειας που ίσως ο ίδιος να διστάζει να προσφέρει στον εαυτό του. Για αυτό και τα δώρα τεχνολογίας αποτελούν πάντα εξαιρετική επιλογή για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ιδίως όταν είναι ικανά να τους προσφέρουν λύσεις σε βασικές δραστηριότητες.

Ποιο είναι, όμως, τον κατάλληλο για τον καθένα; Αν μας ρωτάτε, φέτος αξίζει να προσφέρετε σε όλους το ίδιο: το HUAWEI MatePad 11, που έρχεται με ένα δώρο –το Magnetic Keyboard – δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση τεχνολογίας.

Θα το αγαπήσουν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους – αλλά θα το αγαπήσουν όλοι.

.

Ο καλλιτέχνης

Λατρεύει το σχέδιο, σε χαρτί ή ψηφιακά και αφιερώνει σε αυτό πολλές ώρες της μέρας. Ίσως είναι γραφίστας ή επαγγελματίας σκιτσογράφος, ίσως είναι το μεράκι του, όμως έχει κάθε λόγο να θέλει να επενδύει σε αυτό. Το HUAWEI MatePad 11 και το M-Pencil θα του επιτρέψουν να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Χάρη στο εντυπωσιακό refresh rate της οθόνης, στα 120Hz, το tablet επιτρέπει ιδιαίτερα υψηλή απόκριση στο χειρόγραφο, ενώ χάρη στην τεχνολογία Mirror που του επιτρέπει να συνδέει τη συσκευή του με τον Η/Υ του, προβάλλοντας την οθόνη του στο tablet, ώστε αυτό να μετατρέπεται σε επιφάνεια σχεδίασης για γρήγορα σκίτσα και λεπτεπίλεπτα σχέδια.

Και φυσικά, θα λατρέψει και την ίδια την αναβαθμισμένη γραφίδα, με τη νέα μύτη με επένδυση από πλατίνα, που εμφανίζει εξαιρετικά χαμηλό delay έως και 2ms σε συνδυασμό με το HUAWEI MatePad 11 και υποστηρίζει 4.096 επίπεδα ευαισθησίας στην πίεση, προσφέροντας την πιο αποκριτική, συνεπή και αυθεντική εμπειρία γραφής από οποιοδήποτε tablet της αγοράς. Παράλληλα, υποστηρίζει διπλό πάτημα, μέσω του οποίου η γραφίδα λειτουργεί και ως γόμα, Instant Shape, Instant Table και άλλα.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που είμαστε βέβαιοι ότι θα εκτιμήσει; Με το HUAWEI MatePad 11 και το M-Pencil, θα ξεχάσει όλες εκείνες τις στιγμές που η έμπνευσή του δεν γινόταν πράξη λόγω… έλλειψης μπαταρίας. Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει στο εξής, θα είναι να μετακινεί τη γραφίδα δίπλα στο tablet, προκειμένου να συνδεθούν μαγνητικά και να αρχίσει να φορτίζει.

.

Η workaholic

Έχει… παθιασμένη σχέση με τη δουλειά της, δυο κινητά που δεν σταματούν να χτυπάνε και σπανίως αποχωρίζεται τη θήκη του laptop της – άλλωστε, ποτέ δεν μπορεί να ξέρει πότε θα χρειαστεί να κάνει κάτι «για πέντε λεπτάκια». Τώρα, θα είναι σαφώς πιο ανάλαφρη, αφού ένας ολόκληρος αποτελεσματικός σταθμός εργασίας θα χωράει μέσα σε μια μικρή τσάντα. Το ολοκαίνουργιο design του HUAWEI MatePad 11 δημιουργεί ένα καθαρό, οργανωμένο περιβάλλον χρήσης, με τις πιο συχνά και πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές να εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης, για να τις βρίσκει σε μια στιγμή, ενώ το Magnetic Keyboard διαθέτει απόσταση ταξιδιού με κλειδί 1,3 mm και επιτρέπει άνετη πληκτρολόγηση.

Όμως δεν μιλάμε απλώς για μια λύση έκτακτης ανάγκης, για τις στιγμές που η δουλειά τη βρίσκει εκεί που δεν το περιμένει: χάρη στη λειτουργία Multi-Screen Collaboration, η οθόνη του νέου της tablet μπορεί να συνδεθεί με εκείνη του υπολογιστή της και σε συνδυασμό με τη λειτουργία Extend Mode, της επιτρέπει να τη χρησιμοποιήσει ως επέκταση, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Και στις περιπτώσεις που πρέπει να μεταφέρει επειγόντως κάποιο αρχείο, δεν θα χρειάζεται πια να ψάχνει για στικάκια: αρκεί να ενεργοποιήσει την καινοτόμο λειτουργία Collaborate Mode που επιτρέπει πραγματική αλληλεπίδραση μεταξύ του Harmony OS και των Windows για να μεταφέρει κάθε μορφής περιεχόμενο από τη μια συσκευή στην άλλη, με ένα απλό drag & drop.

Σε όλο αυτό το διάστημα, τα μάτια της θα παραμένουν ξεκούραστα χάρη στον ειδικό σχεδιασμό του HUAWEI MatePad 11, που ελαχιστοποιεί την έκθεση σε μπλε φως και αναλαμπές, δυο από τους κυριότερους παράγοντες που προκαλούν κόπωση. Για τις καινοτομίες του, το tablet έχει  κερδίσει τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και TÜV Rheinland Flicker Free, που εγγυώνται ότι η όραση προστατεύεται ακόμη και έπειτα από ώρες χρήσης της συσκευής.

Ο gamer (αλλά και ο σινεφίλ)

Έχουμε ήδη πει ότι το νέο HUAWEI MatePad 11 έχει υψηλότερο refresh rate από πολλά tablet στην αγορά – και μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει ότι παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά όταν προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου. Έτσι, οι λάτρεις των games – αλλά και των ταινιών – μπορούν να απολαύσουν καλύτερη εικόνα σε υψηλό frame rate, με περισσότερες λεπτομέρειες και εξαιρετικά γραφικά, ενώ χάρη στη χρωματική παλέτα DCI-P3, όλα τα βίντεο ζωντανεύουν.

Προσθέστε στα παραπάνω και τη συναρπαστική εμπειρία ήχου που εξασφαλίζει το ηχοσύστημα τετραπλών ηχείων και τεσσάρων καναλιών, το οποίο προσφέρει γεμάτο ήχο, που γεμίζει το δωμάτιο. Άλλωστε, το ισχυρό ηχοσύστημα έχει σχεδιαστεί και ρυθμιστεί από τους εξειδικευμένους ηχολήπτες της Harman/Kardon, διασφαλίζοντας ότι οι ήχοι που παράγονται από τα ηχεία είναι πιστοί στο υλικό προέλευσης. Πόσο πιο απολαυστική να γίνει η ψυχαγωγία στο σπίτι;

.

Η λάτρης του online shopping

Ξέρει απ’ έξω κάθε πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, από την ημέρα της ίδρυσής της – και πάντα μπορεί να σε ενημερώσει για τα μεταφορικά, την πολιτική αλλαγών και τους χρόνους αναμονής της καθεμίας. Τώρα, η εμπειρία των αγορών της θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο, αφού με τη λειτουργία Multi-Window του HUAWEI MatePad 11 θα μπορεί να έχει ανοιχτές ταυτόχρονα έως και τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές, για να συγκρίνει τιμές, ποιότητες και σχέδια.

Κι αν τα προϊόντα που την ενδιαφέρουν βρίσκονται στο ίδιο κατάστημα, με τη λειτουργία App Multiplier μπορεί να εκτελεί ταυτόχρονα δυο εργασίες σε μία εφαρμογή, «κλειδώνοντας» τα παράθυρα που την ενδιαφέρουν. Το καλύτερο; Αν στο τέλος των συγκρίσεών της δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της, μπορεί να αποθηκεύσει τα παράθυρα που την ενδιαφέρουν στο App Bubble και να επιστρέψει εύκολα σε αυτά όταν καταλήξει στα προϊόντα που θέλει να προσθέσει στο καλάθι της.

Όποιος και αν είναι ο αποδέκτης του δώρου σας – ή ακόμη κι αν το προορίζεται για τον εαυτό σας – το HUAWEI MatePad 11 αποτελεί την ιδανική επιλογή, μεταξύ άλλων και επειδή ποτέ δεν πρόκειται να σας προδώσει. Από τη μία, η ικανότητά του να προσαρμόζει το frame rate συνεπάγεται πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του αγγίζει τις 12 ώρες εργασίας και από την άλλη γιατί χάρη στην έξυπνη μηχανή προγραμματισμού πολλαπλών καναλιών είναι σε θέση να μειώνει τον χρόνο ολοκλήρωσης του συστήματος ακόμη κι όταν εκτελείτε πολλές εφαρμογές, ενώ το τσιπ Quakom Snapdragon 865 7 nm εξασφαλίζει πάντα ομαλή απόδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links:
Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Το Magnetic Keyboard δίνεται ως δώρο για την περίοδο των εορτών μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024