Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Συνολικά 9 γυναίκες αναζητούν «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο - Το στοιχείο που τον «καίει»

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Συνολικά 9 γυναίκες αναζητούν «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο – Το στοιχείο που τον «καίει»

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταρρίπτουν τον ισχυρισμό του, ότι άλλοι «ανέβαζαν» τα βίντεο σε διεθνή sites που τα πήραν από το κανάλι του

Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να περνά τα Χριστούγεννα στο κρατητήρια της Ασφάλειας στην Θεσσαλονίκη, μέχρι την απολογία του ενώπιον ανακριτή τη Δευτέρα, συνεχίζονται να έρχονται στο φως νέες πληροφορίες από την «πλούσια» δράση του πρώην παρουσιαστή.

Τουλάχιστον επτά ακόμη γυναίκες – πέρα από τις δύο καταγγέλλουσες – απεικονίζονται στα ιδιωτικά βίντεο που ανέβαζε στο προφίλ του ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως προκύπτει από την έρευνα των δικηγόρων των θυμάτων.

Κάποιες γνωρίζουν ότι οι ερωτικές τους πράξεις με τον γνωστό παρουσιαστή και μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» καταγράφονταν, δεν γνωρίζουν όμως αν έχουν αναρτηθεί σε κάποια σελίδα προρνογραφικού περιεχομένου, ενώ άλλες δεν ξέρουν εάν υπήρξε καταγραφή των ιδιωτικών τους στιγμών.

«Αφού οι Αρχές κινήθηκαν τόσο γρήγορα, δεν έχει καμία κοπέλα να φοβηθεί τίποτα και να πάει να κάνει καταγγελία. Θα υπάρξουν και άλλες καταγγελίες», υπογράμμισε ο δικηγόρος της μίας καταγγέλουσας, Απόστολος Λύτρας.

Αποκάλυψη του MEGA: Το στοιχείο που τον «καίει»

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ότι «το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει μεθοδικές έρευνες – και με βάση τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Λύτρας – για να ταυτοποιηθούν οι 7 ή 8 κοπέλες που αναγνωρίζονται σε ισάριθμα βίντεο».

Και προσέθεσε: «Οι αστυνομικοί λένε πως η ομολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ότι έκανε δικό του κανάλι, δείχνει πλέον ότι δεν ήταν εκδικητικό πορνό, όπως πιστευόταν μέχρι σήμερα, αλλά ότι δημιουργούσε σχέσεις με κύριο σκοπό να ανεβάσει τέτοιου είδους πορνογραγικό υλικό στο κανάλι του, και όχι να εκδικηθεί οποιανδήποτε».

Και αυτό, εξήγησε ο δημοσιογράφος, επειδή «ανέβαζε» ερωτικές ταινίες «με θύματα γυναίκες κατά τη διάρκεια των σχέσεών του μαζί τους και, άρα», εκτιμά η αστυνομία, «αυτός ήταν ο κύριος στόχος του».

Και το πιο σημαντικό, αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, «οι αστυνομικοί επισημαίνουν πως ο ισχυρισμός του Στάθη Παναγιωτόπουλου ότι άλλοι ανήρτησαν τα βίντεο στα διεθνή sites στο εξωτερικό και τα πήραν από το δικό του, προσωπικό κανάλι, δεν φαίνεται να ευσταθεί για ένα σημαντικό λόγο, που αποκαλύπτουμε σήμερα: ότι αυτές οι αναρτήσεις φαίνεται να έχουν γίνει με κωδικό όνομα που περιλαμβάνει την ηλικία του Στάθη Παναγιωτόπουλου – και αυτό οι αστυνομικοί δεν το θεωρούν συμπτωματικό».

Στο μεταξύ, οι πρώην σύντροφοι του Παναγιωτόπουλου βρίσκονται σε δεινή ψυχολογική κατάσταση. Από τη μία πλευρά, καλούνται να έρθουν αντιμέτωπες με μία σκληρή πραγματικότητα, που τις εκθέτει στο κοινωνικό τους περιβάλλον και, από την άλλη, με τις δυνατότητες που παρέχει η σύγχρονη τεχνολογία, αφού τα βίντεο όπου πρωταγωνιστούν εν αγνοία τους μπορεί να βρίσκονται αποθηκευμένα οπουδήποτε στον παγκόσμιο ιστό ή απλά να έχουν μετονομαστεί.

«Υπάρχουν πάρα πολλές αναδημοσιεύσεις, οπότε δεν ξέρουμε αν έχουν κατέβει όλα όσα υπάρχουν ή αν υπάρχουν με άλλους τίτλους», σημείωσε η δικηγόρος, Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή.

«Φωτιά» στο Twitter για τους «Αρβύλα»

Πάντως, χρήστες του διαδικτύου βρίσκουν και αναδημοσιεύουν βίντεο με την παρέα των Ράδιο Αρβύλα να κάνει κακό χιούμορ με το λεπτό θέμα των ροζ βίντεο και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να… παρακολουθεί αμήχανα.

«Η υπόθεση της βιντεοσκόπισης των ερωτικών σκηνών είναι μία υπόθεση σοβαρή και με πολύ πλάκα, που δεν χρειάζεται σταθερό ερωτικό σύντροφο, αλλά σύντροφο με σταθερό χέρι», έλεγαν τότε οι Ράδιο Αρβύλα, σε επεισόδια της εκπομπής που φρόντισαν να κατεβάσουν.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024