
Λίβερπουλ – Ετοιμάζεται για το ματς της ζωής του ο Τσιμίκας
Ο αγώνας της Λίβερπουλ με τη Λιντς για την Boxing Day αναβλήθηκε οριστικά, κάτι που σημαίνει πως ο Άντριου Ρόμπερτσον θα εκτίσει την ποινή του απέναντι στην Τσέλσι
Η Premier League ήθελε μια… κανονική Boxing Day με γεμάτα γήπεδα και φουλ αγωνιστική δράση, ωστόσο ο κοροναϊός είχε άλλα σχέδια κι έτσι δύο ματς της αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων.
Τα παιχνίδια που ανακοίνωσε η Premier League πως δε θα διεξαχθούν είναι αυτά ανάμεσα στις Λίβερπουλ-Λιντς και Γουλβς-Γουότφορντ, λόγω κρουσμάτων στις δύο φιλοξενούμενες ομάδες.
Πρόκειται για μια αλλαγή στο πρόγραμμα που φέρνει εξελίξεις και για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της καριέρας του.
Γιατί όμως; Ο Άντριου Ρόμπερτσον αντίκρισε την κόκκινη κάρτα απέναντι στην Τότεναμ στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος και του επιβλήθηκε ποινή τριών αγωνιστικών, έχοντας ήδη εκτίσει τη μία στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τη Λέστερ.
Έτσι ο Σκωτσέζος θα χρειαστεί να μείνει εκτός για ακόμα δύο παιχνίδια. Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ είχαν υπολογίσει να εκτίσει την ποινή του οριστικά κόντρα στη Λέστερ στις 28/12, ωστόσο η αναβολή του αγώνα με τη Λιντς «σπρώχνει» και την ποινή του, κάτι που σημαίνει πως ο Ρόμπερτσον θα απουσιάσει από το πρώτο ντέρμπι του 2022 στις 2/1 με την Τσέλσι στο Λονδίνο.
Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κώστας Τσιμίκας θα ξεκινήσει βασικός στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να κρίνει ακόμα και όλο το πρωτάθλημα.
- Το πατρίδα της τηγανητής πατάτας έχει πρόβλημα – Παράγει πάρα πολλές πατάτες και δεν μπορεί να τις πουλήσει
- Στο ΠΑΓΝΗ παιδί που έπεσε σε γκρεμό 11 μέτρων
- Η Ευρώπη απαγορεύει συναυλίες, αλλά το κοινό «ψηφίζει» Κάνιε Γουέστ
- Ιράν: Οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ συνεχίζονται
- Το αμφιλεγόμενο σχέδιο του βρετανικού στρατού για την τεχνητή νοημοσύνη
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)


