Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη – «Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει στον πάγκο»

Ραζνάτοβιτς για Σπανούλη – «Ανυπομονώ να δω τι θα κάνει στον πάγκο»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και την επιστροφή του στο μπάσκετ από τον ρόλο του προπονητή, λέγοντας πως ανυπομονεί να δει τι θα κάνει στον πάγκο.

Μπορεί το ενδιαφέρον να κεντρίζει το «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague, ωστόσο η μέρα είναι ιδιαίτερη και για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επιστρέφει στο μπάσκετ με άλλο ρόλο και συγκεκριμένα αυτό του προπονητή στο Next Generation Tournament της Adidas που διοργανώνεται από την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κάθε χρόνο.

Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να συγχαρούν και να αποθεώσουν τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ ήταν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον ατζέντη του Σπανούλη να ανυπομονεί να δει τι θα κάνει στον πάγκο.

Το μήνυμα του Ραζνάτοβιτς:

«Όταν έχεις σωστή εκπροσώπηση, το τέλος της επαγγελματικής σου καριέρας είναι στην πραγματικότητα μία ευκαιρία για τους παίκτες να εξελιχθούν σε άλλους ρόλους. Η δουλειά μου είναι να δημιουργήσω και να δω αυτές τις ευκαιρίες για τους πελάτες μου και να προσπαθήσω να τους βρω ρόλους που θα τους κρατήσουν κοντά στο άθλημα που αγαπούν.

Μετά από το τέλος μίας από τις πιο κυριαρχικές καριέρες στην Ευρώπη, ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει νέο ρόλο ως προπονητής για τους επίλεκτους παίκτες στις ομάδας της «Adidas Next Generation» σε κάθε τουρνουά, όπως και στο Βερολίνο.

Ένας άλλος παλαίμαχος παίκτης με πετυχημένη καριέρας, ο Ντούσαν Βούκτσεβιτς, θα επιστρέψει στα παρκέ της Euroleague στον ρόλο του ασίσταντ κόουτς. Ανυπομονώ να παρακολουθήσω από κοντά τι θα κάνουν αυτοί οι δύο στον πάγκο ως στρατηγοί»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024