Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συμμορίες ανηλίκων - Στιγμές τρόμου για δύο 18χρονους μέσα σε λεωφορείο - Με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν χρήματα και κινητό

Συμμορίες ανηλίκων – Στιγμές τρόμου για δύο 18χρονους μέσα σε λεωφορείο – Με την απειλή μαχαιριού έκλεψαν χρήματα και κινητό

Παρότι τα δύο παιδιά έδωσαν τα κινητά τους στους ανήλικους, καθώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους, ένας εξ αυτών χτύπησε τον 18χρονο στο χέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών

Συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη δράση τους οι συμμορίες ανηλίκων.

Αυτή τη φορά, θύματα συμμορίας ανηλίκων έπεσαν δύο 18χρονοι.

Όπως περιγράφει στην ΕΡΤ ένας εξ αυτών, ενώ βρισκόταν μαζί με φίλο του σε λεωφορείο στην περιοχή του Μενιδίου, τέσσερις ανήλικοι με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν χρήματα και κινητό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών.

Τα δύο παιδιά επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής Α10, για να πάνε σινεμά. Στη στάση του νεκροταφείου του Μενιδίου, ανέβηκαν στο όχημα τέσσερις ανήλικοι Ρομά – σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων – και τους πλησίασαν.

«Με πλησίασε ο ένας και μου έπιασε συζήτηση σχετικά με τα μαλλιά μου, με έκλεισε σε μια γωνία και μου είπε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν του δώσω όσα χρήματα έχω πάνω μου. Ταυτόχρονα, άλλο μέλος της συμμορίας έβγαλε ένα μαχαίρι και απείλησε τον φίλο μου πως εάν δεν με πείσει να δώσω χρήματα, θα μας σκοτώσουν και τους δύο», λέει ο 18χρονος στην ΕΡΤ.

Τελικά, τα δύο παιδιά έδωσαν τα κινητά τους στους ανήλικους, καθώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους.

Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη της συμμορίας, φεύγοντας, χτύπησαν τον ένα νεαρό στο χέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λεωφορείο.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024