Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Καζάζης!

Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Καζάζης!

Ραγδαίες εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, μετά την ήττα από τον Φοίνικα Σύρου στον τελικό του Super Cup.

Η ήττα στον τελικό του Super Cup από τον Φοίνικα Σύρου έφερε εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τον κόουτς των Πειραιώτων, Δημήτρη Καζάζη να υποβάλλει την παραίτησή του.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του Ολυμπιακού ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τους νησιώτες και έθεσε στη διάθεση της διοίκηση του Ερασιτέχνη την παραίτησή του.

Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά την επιστροφή των Πειραιωτών στην Αθήνα, όταν και η διοίκηση του Ολυμπιακού θα αναλύσει τα δεδομένα και θα αποφασίσει εάν θα κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Ελληνα τεχνικού, που βγήκε μπροστά και ανέλαβε την ευθύνη για την εμφάνιση και την ήττα.

Οι Ερυθρόλευκοι παρότι ξεκίνησαν τον τελικό του Super Cup ως το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, δεν κατάφεραν να αποδείξουν την ανωτερότητά τους, με τον Φοίνικα να παίρνει τη νίκη με 3-0 σετ. Μια εμφάνιση, που προκάλεσε κατήφεια και προβληματισμό, με τον Καζάζη στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Ήμασταν αυτοκαταστροφικοί. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε τον έλεγχο. Η Σύρος «έκλεψε» ουσιαστικά το Super Cup. Η νίκη της ήταν δίκαιη. Δεν είχαμε επιλογές στην επίθεση εκτός του Μιγιαΐλοβιτς που πάλευε μόνος.

Έπρεπε να κρατήσουμε υποδοχή. Ήμασταν μονοδιάστατοι στο παιχνίδι μας. Μπορούσαμε να κερδίσουμε εμείς και μάλιστα με 3-0 σετ. Χρειάζεται να γίνουν πολλά πράγματα στη συνέχεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024