Συναγερμό στην Αστυνομία προκάλεσε επεισόδιο ανάμεσα σε καθηγητή και μαθητές σε σχολείο στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός και οι μαθητές πιάστηκαν στα χέρια σε ΕΠΑΛ.
Οι εμπλεκόμενοι, δηλαδή ο καθηγητής και 7 μαθητές, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αιγάλεω, ωστόσο δεν σχηματίστηκε δικογραφία καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν οι μαθητές έπαιζαν ποδόσφαιρο στο σχολείο και ο καθηγητής τους έκανε παρατήρηση.
Ακολούθησε διαπληκτισμός, μέχρι που ο καθηγητής και ένας από τους μαθητές ήρθαν στα χέρια, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκησαν ακόμα έξι μαθητές.
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα