Σώρρας για «Θεματοφύλακες Συντάγματος» – Δεν έχουμε σχέσεις με κινηματάκια…
Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι «η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον»
Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας μέσω ανακοίνωσης της «Ελλήνων Συνέλευσις» και αναφέρθηκε στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» διαψεύδοντας ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη.
«Για πολλοστή φορά τηλεπερσόνες που πλασάρονται ως δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ των ιδιωτικών καταχρεωμένων στις τράπεζες καναλιών, χωρίς να κάνουν καμιά έρευνα, προσπαθούν να συνδέσουν την Ελλήνων Συνέλευσις και τον πρόεδρο της Αρτέμη Σώρρα με ευκαιριακά κινηματάκια «αγανακτισμένων» που τα παράγει και τα καθοδηγεί το ίδιο το καθεστώς. Τελευταία προσπαθούν λυσσαλέα να συνδέσουν τα μορφώματα τύπου «θεματοφύλακες του συντάγματος» και παράνομα καταστήματα τύπου «υπουργείο θεραπειών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, διασπείροντας ψεύδη με σκοπό να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Νέο αποκαλυπτικό έγγραφο με… κυρώσεις για όσους κάνουν το εμβόλιο
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον, και βεβαίως καταδικάζουμε απερίφραστα τις παράνομες τακτικές όλων αυτών των μορφωμάτων».
Ο Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις», συνεχίζεται στην ανακοίνωση, «είναι ένας και μοναδικός, απόλυτα σοβαρός και νόμιμος Οργανισμός που ενώνει όλους τους Έλληνες. Οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες συστήσαμε τους αυτονόμους οργανισμούς μας με επίσημο ΑΦΜ, καταχωρημένους στο πρωτοδικείο και το ΓΕΜΗ».
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο
- Η Amazon εξαγοράζει την Globalstar για να ανταγωνιστεί το Starlink
- EE: «Καμπανάκι» για κράτος δικαίου, ελευθερία Τύπου και ανεξαρτησία δικαιοσύνης – Η έκθεση στη LIBE
- Βρέθηκε ο 6χρονος που είχε εξαφανιστεί από τη Βουλιαγμένη μετά από αρπαγή από τον πατέρα του
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442