Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σώρρας για «Θεματοφύλακες Συντάγματος» - Δεν έχουμε σχέσεις με κινηματάκια...

Σώρρας για «Θεματοφύλακες Συντάγματος» – Δεν έχουμε σχέσεις με κινηματάκια…

Σε ανακοίνωση τονίζεται ότι  «η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον»

Επανεμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας μέσω ανακοίνωσης της «Ελλήνων Συνέλευσις» και αναφέρθηκε στους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» διαψεύδοντας ότι έχει οποιαδήποτε ανάμειξη.

«Για πολλοστή φορά τηλεπερσόνες που πλασάρονται ως δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ των ιδιωτικών καταχρεωμένων στις τράπεζες καναλιών, χωρίς να κάνουν καμιά έρευνα, προσπαθούν να συνδέσουν την Ελλήνων Συνέλευσις και τον πρόεδρο της Αρτέμη Σώρρα με ευκαιριακά κινηματάκια «αγανακτισμένων» που τα παράγει και τα καθοδηγεί το ίδιο το καθεστώς. Τελευταία προσπαθούν λυσσαλέα να συνδέσουν τα μορφώματα τύπου «θεματοφύλακες του συντάγματος» και παράνομα καταστήματα τύπου «υπουργείο θεραπειών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, διασπείροντας ψεύδη με σκοπό να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» – Νέο αποκαλυπτικό έγγραφο με… κυρώσεις για όσους κάνουν το εμβόλιο

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι  «η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον, και βεβαίως καταδικάζουμε απερίφραστα τις παράνομες τακτικές όλων αυτών των μορφωμάτων».

Ο Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις», συνεχίζεται στην ανακοίνωση,  «είναι ένας και μοναδικός, απόλυτα σοβαρός και νόμιμος Οργανισμός που ενώνει όλους τους Έλληνες. Οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες συστήσαμε τους αυτονόμους οργανισμούς μας με επίσημο ΑΦΜ, καταχωρημένους στο πρωτοδικείο και το ΓΕΜΗ».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024