Νεκρός ανασύρθηκε 90χρονος από τη μονοκατοικία στο Γκάζι όπου εκδηλώθηκε φωτιά λίγο μετά τις 20.00. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Πυροσβεστικής πρόκειται πιθανότατα για ρακοσυλλέκτη, ο οποίος είχε πολλά αντικείμενα στο σπίτι του γι’ αυτό και η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.
Είχε ανάψει θερμάστρα για να ζεσταθεί
Όσον αφορά τα αίτια διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 90χρονος είχε ανάψει κάποια θερμάστρα για να ζεσταθεί από την οποία πιθανόν ξεκίνησε η φωτιά.
Σημειώνεται ότι είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό σε όλη την Ελλάδα με θύματα κυρίως ηλικιωμένους εξαιτίας πυρκαγιών που οφείλονται στα ίδια αίτια. Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε μονοκατοικία στην οδό Ελασιδών 16 στο Γκάζι και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).