Οι μαθητές έχουν δημιουργήσει γύρω του έναν κλοιό, ενώ του φωνάζουν, τον βρίζουν και τον χτυπούν.

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέα βίντεο από τη συμπλοκή μεταξύ καθηγητή και μαθητών στο 2ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω.

Εβριζαν και χτυπούσαν τον καθηγητή

Στο βίντεο του debater.gr φαίνονται οι μαθητές να έχουν στριμώξει τον καθηγητή σε μία γωνία και να μην τον αφήνουν να φύγει, αφού έχουν δημιουργήσει γύρω του έναν «κλοιό», ενώ του φωνάζουν, τον βρίζουν και τον χτυπούν.

Μία ώρα

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το σκηνικό διήρκεσε επί μία ολόκληρη ώρα, μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Σύμφωνα με καταγγελίες των μαθητών, τα πράγματα «ξέφυγαν» όταν ο καθηγητής έβγαλε πρώτος το κινητό του και άρχισε να τραβάει βίντεο τους μαθητές και τις αντιδράσεις τους. Μάλιστα, ακούγεται μια μαθήτρια να του φωνάζει να σβήσει το βίντεο.

«Ο καθηγητής έπιασε παιδιά από τον λαιμό»

Μια μαθήτρια, μιλώντας στο DEBATER, περιέγραψε πώς ξεκίνησε η ένταση. Σύμφωνα με όσα είπε, ο καθηγητής έπιασε τα παιδιά από τον λαιμό.

«Εγώ ξέρω ότι ο καθηγητής σήκωσε πρώτα το χέρι του, γιατί πήγε να τους κλειδώσει την πόρτα επειδή τα παιδιά έπαιζαν με μια μπάλα. Τα παιδιά άρχισαν να τον βρίζουν και ο καθηγητής έπιασε τα παιδιά από τον λαιμό», περιέγραψε η μαθήτρια.

«Κανέναν δεν έπιασε από τον λαμό»

Η πλευρά των καθηγητών υποστηρίζει ότι ο καθηγητής δεν έπιασε κανέναν από τον λαιμό ούτε χαρακτήρισε μαθήτρια, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό από μαρτυρίες.

Για το περιστατικό δεν έχουν γίνει αλληλομηνύσεις, ενώ σήμερα, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση έχει καλέσει τους εκπαιδευτικούς του ΕΠΑΛ για καταθέσεις.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr