
Δήμος Αθηναίων – Ακυρώθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση – Τρομάζει η Ομικρον
Ακυρώθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία Κοτζιά
Στην ακύρωση της εκδήλωσης «Παραμονή Χριστουγέννων – Νύχτα των Ευχών» που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην πλατεία Κοτζιά, προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων. Η απόφαση αυτή πάρθηκε ως προληπτικό μέτρο για την παραλλαγή Ομικρον, η οποία εξαπλώνεται αλματωδώς σε όλη την Ευρώπη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και το βράδυ της Τετάρτης, τα μέλη της Επιτροπής Επιστημόνων, εισηγήθηκαν μεταξύ άλλων, την αναβολή των εορταστικών εκδηλώσεων, εφόσον οι ανα τη χώρα δημοτικές Αρχές το κρίνουν σκόπιμο.
Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση ο Δήμος Αθηναίων που λέει τα εξής:
«Με αίσθημα ευθύνης, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid- 19, προχωράμε σε ακύρωση της εκδήλωσης «Παραμονή Χριστουγέννων – Νύχτα των Ευχών» με τη διάθεση να παραμείνουμε ασφαλείς στις γιορτές και την ευχή του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».
- Γερμανία: Εγκρίθηκε το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2027 – Αύξηση δαπανών για την άμυνα, νέοι φόροι, περικοπές
- Ολυμπιακός: Στο ΑΣΕΑΔ για το -2 και την τιμωρία του Τζόουνς
- Σοβαρός τραυματισμός 25χρονου σερβιτόρου από βεγγαλικά σε δεξίωση γάμου
- ΝΑΤΟ: Χωρίς προγραμματισμένη συνάντηση με Ερντογάν στη σύνοδο κορυφής ο Μητσοτάκης
- Κάιλι Μινόγκ: Πολιτική θύελλα στην Αυστραλία για τη «σέξι σταρ»
- LIVE: Πορτογαλία – Ισπανία
